TR10Y 22.10, en yüksek 22.12...yarýn 22.50 yi görürüz.
Bakalým Aralýk enflasyonunu kaç çýkartacaklar, Kasým 3.51 ise Aralýk ayýna da %1.5 der baðlarlar yýlý![]()
TR10Y 22.10, en yüksek 22.12...yarýn 22.50 yi görürüz.
Bakalým Aralýk enflasyonunu kaç çýkartacaklar, Kasým 3.51 ise Aralýk ayýna da %1.5 der baðlarlar yýlý![]()
gün sonu hesabýmý kestim... usdtrl defterini kapadým... kendimi tebrik ediyorum![]()
benden de 1 spekulasyon..
ciddi bir artýþ arifesindeysek... ciddi diyorum..50% filen deðil..
* çuvallar doluysa vatandaþ sattýysa fed 5 puanda arttýrsa iner o faiz..
* yetmediyse, yarýn terste býrakýr, kredililerin de patlamasýyla 13 e kadar geri sarar...
12.5 altý yok unutun... gelmesi isanýn inmesi gibi olur.
borsa satýþýyla çýkan para da döner...
ahali lan hala eksi lan diye ayana kadar toplarlar...
marta en az 20 gelir...
düþürürlerse kimsenin eli alýma gitmez.. 8,4-8,2 bandý tekrarý... 1. dalga biter uzun, acýlý bir süreç baþlar..
ara ara geyiðe uðrarým...
artýk uðraþmaya deðmez..
kamunun vazoyu kýrmýþ 7 yaþýnda çocuk gibi kývranmasýna artýk tahammül edemiyorum...
3 ay yeter cývýttýlar.
Sular yüksekken balýklar karýncalarý,sular çekilince karýncalar balýklarý...
Not:izlenim olarak söyleyeyim,Bulgarlar kadar kadýna meta olarak davranan bir toplum görmedim,þehirler arasý yolda bir tabela,üzerinde bikinili bir kadýn þuh bir poz vermiþ altta Bulgarca yazýlar,arkadaþa sordum;kumarhane reklamý falan mý diye güldü ve hayýr dedi,hýrdavatçý...![]()
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yaw hala faiz artarsa þu olur bu olur, iktidar gitmeden bi ... olmaz. Hele seçim olur tekrar gelirlerse siz o zmn deyredin cümbüþü
Ýþ faiz den fln çýktý artýk. Bu kur bu iktidarla kontrol edilemez
13 olsun alamayan herkes $ alýr. Þahsen arabalarý satar $ alýtým.
Sýrf bu yüzden bile kur u indirmezler, ztn indiremiyorlarda. Ancak indira gandi yapýyorlar
Yalaka,yama kanallarý 19 haber bültenlerinde eften,püften haberler veriyor,en fazlada kaza haberleri ve muhalefete belden vurmalar...ekonomimi,oda ne öyle birþeymi var![]()
Yer Ýmleri