Kuþlu sitede taner genek bu sitenin eski müdavinlerinden dolara neden müdahale edilmiyor diye yazýsý var dý sonradan sildi ne hikmetse bende altýna yazdým
hocam yakýn zaman da 3-4 defa müdahale edildi merkezin cebinden her defasýnda bir milyar dolar çýkmýþ sa ve fiat bir öncekinden daha da yukarýya çýkmýþsa müdahale bir iþe yaramadýðýný ortaya çýkmýþ olmaz mý?
belki bilmeyen ler olur biride benim yazýma istinaden açýklama yapmýþ ben bilmiyordum ne kadar doðru sizlerle paylaþayým
dolara bir önceki müdahale ne için yapýlmýþ bakýn ...
Müdahale, dolarýn seviyesini düþürmekten ziyade ödemeler dengesi krizine girilmesini önlemek için yapýldý. O günlerde piyasada satýcý yoktu. Ýhtiyacý karþýlamak için MB piyasaya satýcý olarak girdi.
Benzine dun gelen 56 kuruþluk zam sonrasý bugünde 69 kuruþ zam bekleniyor , ayrýca motorine de 1 lira 13 kuruþ zam bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bugün birþeyler olacak gibi, bu böyle devam edemez...
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
2 aydýr pompayý hýzlandýrarak devam ediyor... bugünün anlam ve önemi ne ?![]()
Sorun yok...koyan koyana...ha az koymuþlar...ha çok koymuþlar..ha sokup çýkarmýþlar, ha hiç çýkarmadan ikinci tura kalkmýþlar, fýþkýrtmalý....3 film birden devamlý...ter kokusu...macera filmi diye girdik belki araya kýsa parça atarlar diye, makinist full Alman mikici çýktý...
Topiði komple bi yýkamak lazým...![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri