Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Oktay: "Finansal serbestiye aykýrý bir uygulamanýn gündemimizde olmasý mümkün deðildir; olmayacaktýr."
Cumhurbaþkaný Yardýmcýsý Oktay: "Finansal serbestiye aykýrý bir uygulamanýn gündemimizde olmasý mümkün deðildir; olmayacaktýr."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
yoo analizde sorun yok..
tuncer de ED ile 7 hedefi vermiþti.. patates oldu.. sorun olmadý.. dinleyen 50% fakirleþti okadar.
temelle uyuyorsa her yol baðdat.
mesela egedük 17.xx tepe dedi, 22oldu geçti helal olsun derim..
ben 14.5 üstü fiþi çektim..
bundan sonra
merkezín 13.75 tahmini gelir mi onu düþünürüm.. 309usd
yada tospanýn 50 günlüðe gidip dokunur mu ?*ay sonu?
ama bunu YEM diye satýyorlarsa...
Zehirlenir o hayvan.. dalga teorisi kasmaya gerek yok.
sonucu bilinen þeyin deneyi olmaz. demosu olur
Son düzenleme : Zaf.Dogu; 17-12-2021 saat: 22:57.
Borsa sistemi yine düþüþe geçmiþ zarar yazmýþýz,önce zarar,sonra kar peþinden yine zarar,kafam karýþtý,ama dipten aldýklarým duruyor onlar beklesin,Sistemin iyice kafasý karýþsýn diye aldýklarýmýn %25 kýsýmýna satýþ yazdým tepe altýndan,emirlerime baktým hala geçerli...Yahu 1992 yýlýndan beri borsadayým böyle saçmalýk görmedim
![]()
O bu degilde A dan Z ye yetkili yetkisiz tum memur sendikalarini Allah a havale ediyorum. Ýki yakaniz bir araya gelmesin.
Bugun ortaligi ayaga kaldirmayacaksaniz ne vakit yapacaksiniz?
Biiyorum o sendikalarin iki uc doktor maasi alan etkisiz yetkili sahislarindan da burayi okuyanlar var.
Tarih sizide yazacak. Utanir misiniz bilmem ama cok hayir duasi aldiginiz kesin.
Nasýlda köpürüyorlar.. Helal olsun...
Yani EWA bilmeyen biriyle bunlarý konuþmak zor, ama samimiyete inanýyorsanýz þöyle;
Sn Þengöz'e EWA hangi piyasada çalýþýr diye sorsanýz, spot piyasada çalýþýr, kaldýraçlý piyasalarda çalýþmaz (kurallý), paritelerde kullanmak yanýltýr der, ama USDTRY EWA analizi yapar.
Tek senaryo bu mu, baþka alternatif yok mu deseniz, yooo var tabi der, ve sayar þöyle olabilir, az bi ihtimal de böyle olabilir der, ama analizi ortaya koyarken alternatifleri iþaretlemez, bunu zayýflýk sayar, illa böyle olacak demeye getirir.
Bu ekol takýntýlýdýr biraz, onlara göre piyasayý haberleri takip etmeye gerek yoktur, her þey fiyatýn içindedir, sadece fiyatlara bakýlarak her þey ön görülebilir.
Oysa doðrusu þudur, ED patladýðý an, 10.40 da, þunu demesi gerekir, tabi önceden de bu alternatif senaryoyu farklý renklerle iþaretlemesi gerekir grafiðine, arkadaþlar bu senaryo iptal diðer senaryo geliþiyor, burasý bir itki, minmum hedefi de þimdilik 13 görünüyor...filan...ama o öyle yapmýyor, alternatifleri sorulunca söylese de takip etmiyor, senaryo geçiþlerini ifade etmiyor, 2018 de de aynýsý oldu.
Hülasa, bu bir teknik, yaklaþým, zaten klasik teknik analiz bunun içinde, tüm formasyonlar, sizin kanallar ve çeþitleri, harmonikler de buradan türeme, bolinger de var, rsi, macd, EMA, TEMA, DEMA, EWA OSC, Bar pattern, sortino ratio, hepsi içinde zaten, zaman analizi de içinde..
Ýsteyen kullansýn, isteyen kullanmasýn...bütün dünya kullanýyor...
Neyse, buralarda bir zirve olabilir ama son zirve olmaz, eksik bir dalga daha kalýr geriye...çok az düzelttiði için, ben de týrstým geri alamam diye son dalgaya oynayacaðým, full dolardayým. Yani dipten kalkan yapý 3 lü, bi þekilde 5 e tamamlamalý...YTD
Yer Ýmleri