1 ne ya 100 falan alsaymýþ bari![]()
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ne ya 100 falan alsaymýþ bari![]()
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Özel Ýletiþim Vergisi'nde yeniden deðerleme oraný 2021 yýlý için yüzde 36,20 olarak tespit edildi.Tebliðe göre, 2022 yýlý için maktu vergi tutarý 117,00 TL olarak belirlendi
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Arkadaþlar tüm samimiyetimle söylüyorum benimde elimde 3 kuruþ dolar var,hayatým boyunca kimsenin zararýna sevinmedim,kar edene de hayýrlý olsun derim ancak umarým bu düþüþ kalýcý olur yoksa elin gavuru gelip komple ülkeyi yaðmalayacak,ister þapkadan cin çýkarsýnlar,ister sihirbazlýk yapsýnlar,uzun süredir ilk defa aksiyon alýndý,insanlarý umutsuzluða sevk eden içi boþ laflar yerine öyle veya böyle yeni bir þey deniyorlar evet bence de çok riskli ama dün akþama kadar gittiðimiz yer uçurumdu,kendi adýma benim dolarlar zarar yazsýn ama bu yaþtan sonra hangi markette sývý yað daha hesaplý,acaba önümüzdeki ay þeker bulabilecek miyiz,dahada kötüsü bu durum iyice çýkmaza giderse evladýma yiyecek bulabilir miyim gibi þeyleri düþünmeyeyim,umarým dahada düþer de Bulgar kekolarý tekrar ail baba dan tavuk dönere talim eder...
Bizim milleti salak sanýyorlar..
Yahu, aslý dururken , millet niye þiþme bebeðe sarýlsýn ?
Benim dolarlarý hýrsýz çelik kapýyý kýrarak götürdü. Siz siz olun dövizi yanýnýzdan ayýrmayýn. Bu nedenle dolar düþmüþ - yükselmiþ artýk bir önemi kalmadý. Hýrsýzý zengin ettik. yatýrým tavsiyesi deðildir.
Þimdi bir de çelik kapý masrafý çýktý. Caným sýkkýn. Bankalar da adam gibi dövizle uðraþmadan kalsaydý, hem kullanýrlardý hem de ben rahat uyurdum.
Reyiz Ulti yi attý.
Ama karþýdakinde Heart Of Tarrasque var.
Ölmezse sýkýntý büyük.
tsss
13.72
Önce yoklama , sonra Ramazan Bayarmý bitiminde baskýn erken seçim...
Yer Ýmleri