Az önce biri ile konuþtum dolar olanlarýn kur farkýný merkez tl olanlarýn kur farkýný hazine karþýlayacak gibi birþey dedi
tl cilerde faydalanabiliyor bu uygulamadan
Az önce biri ile konuþtum dolar olanlarýn kur farkýný merkez tl olanlarýn kur farkýný hazine karþýlayacak gibi birþey dedi
tl cilerde faydalanabiliyor bu uygulamadan
bir halt olacaðý yok.
https://twitter.com/foreksturkey/sta...522157570?s=21
Gerçeðe dönüþ. Akaryakýtta ötv geri dönüyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Böyle olmasý gerekmiyor....
Çözümü var ve onlarca yýldýr uygulanýr...
Örn. kendim, 1 yýllýk enf. endexli mevduat yaparken toplam tutarý çok farklý büyüklüklerde 6 ya böldüm.
Siz isterseniz 10 a 20 ye bölün.
Para miktarýna göre lazým olduðunda bozabileyim diye...
Gerçi þimdiye kadar hiçbirini bozmadým...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
MB 12 ye destek vermese dolar 10 un altýn açýk rahat düþebilir (Veriye dayanmýyor, kendi fikrim)
Ýhracat ve kademeli düþüþ olsun diye tutuyor olabilirler...
Zamanla kademe kademe (seçime yaklaþtýkça) daha aþaðýlarýna salacaklarý düþünüyorum...
Bana þu ortamda TL de kalmak çok riskli geliyor...
4 ay sonra her durumda (seviyeye göre) dolara veya bu sisteme geçeceðim.
Þu an için TL vadem gelmiþ olsa yine de dolar almazdým.
Ya yeni döviz garantili sisteme girer ya da bir kaç hafta dolarýn 10 un altýna gelmesini beklerdim.
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
kur gitmezse %14 faiz ve % 50 enflasyonla baþbaþa kalacaðýmýz bir ürün olmuþ bütün mevduatçýlar geçerse zaten kur artmaz ..tek tesellimiz kur artmazsa enflasyonunda artmayacaðý temennisi
bu arada dün akþamdan beri tartýþýlan 3 aylýk vadede girdiðimizde kur farkýnýn %25 i ödenecek muhabbeti yok herhalde ? kim uydurduysa kafa karþýklýðýndan baþka bir þey deðil .yani bunu diyen üyelerin argümanýda neymiþ 1 yýllýk girersen % 100 ünü alýrmýþssýn ..ee ilk 3 ay girdim kur farký 20,000 tl sen bana 1/4 ünü ödedin...diðer 3 er aylýk periyotlarda olaki dolar hiç artmadý ne olacak ??
Yer Ýmleri