Acil düþüncelerinizi almak isterim. Biraz tl. vardý 50.000. Bugün gittim ÝNG Banka 3 ay vadeli 19, 3 ay Kur korumalý 17 dediler, kur korumalý açtýrdým lakin hesaba baktýðýmda stopaj kesintisi ve net faiz yazýyor onun dýþýnda ne kur korumalý nede TCMB kur rakamý var, normal bir vadeli mevduat gibi görünüyor. MH aradým bilmiyoruz mesaj atalým þubeden arasýnlar dediler onlar aramadan ben aradým tlf. Þube müdürü çýktý, hesabýnýz kur korumalý sistemlerde öyle görünüyor, stopaj kesilmeyecek falan filan dedi ama benim elimde bunla ilgili hiç bir kayýt yok. Ýþgillendim hatta müdüre dedim vade dolduðunda bu normal vadeli hesap derseniz dedim, yok olurmu öyle þey falan dedi iþgillendim. Hatta yarýn geri çekmeyi bile düþünüyorum. Fikirleriniz önemli tþk. ederim.
Yazmasý lazým ve hesap açýlýþýna iliþkin imzaladýðýnýz belgelerin bir örneðini de alýn. Net bir sekilde kur korumalý oldugu belirtilsin. Soz gider yazi kalir. Ya da ugrasma kapat gitsin..miy miy gicik olurum
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangi ozel bankacilik subesi biz de öðrenelim. Yarýn aramayi düþünüyordum..%25e deðer. alt limit ne kadar..
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri