.
.
.
Alaman plaka , gt3 rs
Bu aracýn yýllýk pass alýp
nurburgring pistinden çýkmamasý lazým
![]()
.
.
.
Alaman plaka , gt3 rs
Bu aracýn yýllýk pass alýp
nurburgring pistinden çýkmamasý lazým
![]()
Vakif skylimit 1,80 oran .1.55 eskide kalmis olabilir
ya trol yada oran istediðin banka temsilcisi den azar iþitmiþsin , dediðim oranlarýn dekontlarý tabiki mevcut , buradan bir arkadaþa yazmadan whatsaptan attým , belki faydasý olur faydalanýr diye ,
yine atarým buranýn elit grubuna , yoldaþ olanlara ( DM den )
ben aldýðým oraný beðenmiyorum sizler nasýl olur bu aran diye, sizler bu ülkede mi yaþamýyorsunuz ,
saati saatini tutmuyor ülkenin durumu , ocak ayýnda daha yüksek oranlarý alýrsak þaþýrmam , belki de dolar 9-10 düþerse de þaþýrmam
Yazdýklarým doðru siz kendinizi kontrol edin sorun nedir diye
bu kkm çýktýðýnda hane halkýnýn dth larýnýn sadece 50 milyarý bozulsa bu dolar çok aþaðýlara gelir diye düþünmedim deðil.
sisteme olan güvensizlik ve bu enstrümanýn finansal bilgi gerektirmesi sebebiyle sonuç vermeyeceði belli oldu.
bizim vatandaþ alýþmýþtýr bildiði yoldan þaþmaz. dolarýný ancak çok yüksek faiz ile deðiþ tokuþ edebilir.
fakat %25 net faiz ile bu durumun deðiþmediðini yakýn zamanda gördük.
o zaman ikna edici faiz nedir? seçim yaklaþýrken zihni sinir uygulamalar yerine bu faizler bence verilecek. zaten yeni enstrümanlardan bahsediliyor. bu faizin çoðu kiþiyi tl ye döndürecek bir þekilde çýkmasýnda sonra,
ben olsam bir daha sade vatandaþýn dövize ulaþmasýný engelleyecek uygulamalar devreye sokardým.%18 kdv uygulardým. ve çok hýzlý hareket ederdim.
Ben o oraný alamadým. Þubeden þubeye deðiþiyor mu ya da miktar mý fazlaydý? YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri