Bizimkilerde bundan var. Memnunlar
https://www.wollex.com.tr/wollex-w92...nabilir-baston
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Faizlerde %20-21'ler havada uçuyor.
Peki,
Merkez Bankasýnýn %14 olan politika faizi ne iþe yarýyor.
Ne anlamý kaldý faizi indiriyoruz demenin þu halde.
Dolar yüksek, faiz yüksek, enflasyon yüksek.
Burganbank ürünü olan ON diye bir þey var. Biraz inceledim ve pek hoþuma gitmedi. Müþteri temsilcisini ( 800 lü numarasýný ) aradým. Günlük eft limitim nedir ( 250 bin ama internetten 500 bin yapabilirsiniz ) , Günlük döviz al- sat limitim ( altýn 200 bin, döviz 500 bin ) dediler.
500 bin liraya kadar para 15 bin boþta kalmak üzere 22,5 gecelik alýnýyor. Fena sayýlmaz. Burgan ve TEB bankamatiklerini kullandýrýyormuþ. En paradan daha iyi gibi....
Prof. Burak Arzova, Nisan-Mayýsta enflasyon yüzde 50 ye gitmesini bekliyorum demiþ... (Umarým öyle olur. Kur daha yukarý gitmezse bu þekilde TL nin deðersizleþtirilmesinden ettiðimiz zarar epey azalacak)
Bunun gibi birçok yorumcu çeþitli nedenlerden enflasyonda bu seviyeleri ifade ediyor.
Bu durumda faizlerin önümüzdeki aylarda çok daha yukarýlara gitmesi hiç þaþýrtýcý olmayacak.
Yaþasýn Nass...
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR.
Sadece Kendi Düþüncelerimdir. Buna göre iþlem yapmayýnýz.
Elektrikte 150 kwa sýnýrýný nasýl koruyacaz.
Eskiden buz dolabimi vardi..! tel dolaplarimiz vardý.30-40 sene hiç ariza yapmadan çalýþýr 0 kwa elektrik sarfiyatý olurdu.
A.p si geldi.Buzdolabini icat etti.Elektrik sarfiyatý arttý. Arýza yapmasý da cabasý.
Gavurun biri ne demisti.Biz önce otoban yaptirmak icin kredi veririz.Sonra arabalarimizi satariz.(kýsa kestim)
A.p side önce buzdolaplarini kitledi bize.Þimdide kol gibi elektrige geçirdi.
Ben balkona acilen bir tel dolap yaptiriyorum.
Buzdolabinida sahibinden e koydum.
Ilgilenen olursa ilan no: 31693169
Satilmazsa yaz dan yaz a kullanacam.
19.5 max 20, 1000k+ için YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eft limitini Internetten ben artýramadim.
SM-A520F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri