Benzin ve motorine zam -AA
Benzin ve motorine zam
ANKARA (AA) - Benzinin litre fiyatýna gece yarýsýndan geçerli olmak üzere 63, motorinin litre fiyatýna ise 94 kuruþ zam geldi.
Enerji Petrol Gaz Ýkmal Ýstasyonlarý Ýþveren Sendikasýndan (EPGÝS) alýnan bilgiye göre, Ankara'da ortalama 13,01 liradan satýlan benzinin litre fiyatý 13,64 lira olacak. Benzinin litresi Ýstanbul'da 12,94 liradan 13,57 liraya, Ýzmir'de 13,02 liradan 13,65 liraya çýkacak.
Ayrýca, Ankara ve Ýzmir'de ortalama 12,84 liradan satýlan motorinin litre fiyatý 13,78 lira olacak. Motorinin litresi Ýstanbul'da 12,77 liradan 13,71 liraya çýkacak.
Akaryakýt fiyatlarý, Türkiye'nin de dahil olduðu Akdeniz piyasasýndaki iþlenmiþ ürün fiyatlarýnýn ortalamasý ile dolar kurundaki deðiþiklikler baz alýnarak rafineriler tarafýndan hesaplanýyor.
Bu hesaplanma sonucunda daðýtým firmalarýnca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle þirketler ve kentlere göre küçük deðiþiklikler gösterebiliyor.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Adamlar durmuyor...
Her gece vuruyorlar..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
altta biri þöyle yazmýþ: "Videonun orjinalinde adam 2015 diyor Arapça, ayrýca burasý Adana deðil burasý Deirezzor ama alýþtýk böyle yalan uydurma haberlere ve ona inanan mallara"
https://twitter.com/Muhammedalmakod/...65892589232129
Ben zaten ppf kullanýyordum 2 yýldýr. Yeni yeni KKM ve vadeliye döndüm. Oranlar düzelirse yine ppfye geçebilirim. Zaten mevduattan PPF'ye geçiþ 2018'den sonra olmuþtu. Vadeliden daha iyi getiri sunuyordu. FIL vs burada en sevilen fon olmuþtu bir ara
En nihayetinde bu enflasyona karþý bu oranlar komik kalýyor. Alým gücünün düþmesi insaný strese sokuyor. Kolay birikmiyor ama biriken kolay eriyor.
Son düzenleme : Dollar; 07-01-2022 saat: 21:31.
Benim çocuðun servisi aradý bugün fark istedi.ben 20121 Eylül'de 1 yýllýk peþin ödeme yapmýþtým.ama yakýt vs her þey zamlaninca ..bu durum oldu
Erdoðan: En zorunu geride býraktýk.
https://www.haberturk.com/cumhurbask...amalar-3303897
Kötümser yalnýz tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ýþýðý görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ýþýðý hem de gelecek treni görür.!!!
Yer Ýmleri