Sasa hýsse baþý kar:1.30 tl
Kmpur:3,75 TL
Evet sasa bir dev denýyor ama hýsse baþý kar ortada ,Kaldýký sasa bütün yatrýmlarýný devlet destekli yapýyor.Kardeþlerden býrýný dinlemiþtim sasa da býz bu yatýrýmlarý cebýmýzden yapacak deðiliz diyordu .Kardeþlerden býrý AKP milletvekili.Evet sasaya sahýp çýkýyor patron ve her fýyattan bugün alana kazandýrýyor .Peký soru þu olabýlecek býr ýktýdar deðiþikliðinde sasa ne olur ,yapacaðý bu yatrýmlara kaynak bulamazsa sasa nerede olur .O zaman sasa rüyasýndan uyanabýlýr elýnde tutanlar .Bu ýhtýmalý de gözönünde bulundurmak gerekýr .
Þirketler böyle býr dönemde ucuz fýnansman bulup yatýrým yapýyorsa beným için þirketýn borçluluðu çok önemli olmaz önemli olan aldýðý borcun enflasyon karþýsýnda ezilmemesi ucuz fýnansman þirket için pozýtýf býr durumdur .
Hisse baþý 3,75 TL kara ulaþan þirket 3. Ve 4. Çeyrekte asýl karýný yapan býr pozisyonda olmasý hasabýyle hýsse baþý karýmýz çok rahat yýl sonunda 10 TL yý geçer .Buda baþlangýç için gayet güzel .Ben bu þirkete guvenýyorum inþallah yüzümüzü kara çýkarmaz .
Son düzenleme : kwon3; 05-06-2022 saat: 20:22.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Yer Ýmleri