Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Elbetteký ýhtýmal dahýlýnde .Normal býr tahtada bu kadar malý aþaðý yukarý 1 TL lýk marjda almanýz çok zor ..Anlaþmalý olarak devretmýþte olabýlýrler .Ama böyle býle olsa bu þirketýn kötü olduðunu göstermez .Halka arzda bir fonla anlaþýp tekrar gerý de alabýlýrsýnýz .
Yada malým kýymetlý deyýp artý vereceði temettüyü de hesaplayýp belkýde halka arz izahnemesýnde yazdýklarýnýn aksýne malýný kendý elýnde tutmak için böyle býr yontemede baþvurmuþ olabýlýr .Nerden baksanýz 26/27 mýlyonluk býr parayý dolaþýmdaký hýsse sahýplerýne daðýtacak .Ve dagýtýlabýlýr karýn asgarý yüzde ellýsýný kar payý olarak her yýl daðýtma taahhüt ü var þirketýn bence olumlu .seneye 2 TL üstü býr rakamý çok rahat daðýtacaktýr .Þirket CEO su býz hep temettü verdýk bundan sonrada vereceðiz demiþti .Letonya ve Gebze yatýrýmlarý düþünülürse büyüyen býr þirket ve bu fýyatlarda bence rýsk yok kendý adýma .
Son düzenleme : kwon3; 05-06-2022 saat: 23:59.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
sizden rýcam beným veya baþka býrýnýn düþüncesýne gore hareket etmeyýnýz.kendý deðerlendýrme ve araþtýrmalarýnýza gore karar verýnýz.Belkýde hýsseyý elýmýzde bulundurmamýzdan kaynaklý olumlu taraftan bakýyoruz.10 tl kara ulaþabýlmesý için 1mýlyar 200 býn tl ve ustunde býr kar elde etmesý gerekýr buda kolay býr meblag deðil.tahsýlatlarýný zamanýnda yapmasý gerekýr vs. Tahmýnlerýmýzde yanýlabýlrýzde dýkkat edýn.ben kýsa vade takýlýrm hýsselerde.daha ýyý olacagýna kanaat getýrdýðým hýsse olursa pek beklemem bulundugum senette.
Son düzenleme : kwon3; 06-06-2022 saat: 10:57.
Yer Ýmleri