ortaklar bilgisayarým çöktü forum þifrem ve mail þifremi unuttuðumdan dolayý foruma giremedim yeni nik aldým forum yönetimini bilgilendirdim yeni nikim bu...wiper...
ortaklar bilgisayarým çöktü forum þifrem ve mail þifremi unuttuðumdan dolayý foruma giremedim yeni nik aldým forum yönetimini bilgilendirdim yeni nikim bu...wiper...
KMPUR: Yeni Ýþ Anlaþmasý / olumlu
Þirket, Ravago Petrokimya A.Þ. ile stratejik iþ birliði konusunda anlaþmaya varmýþtýr. Bu iþ birliði kapsamýnda, Ravago'nun "Ravapol"
ticari isimli tüm poliüretan sistemleri ve ürünlerinin üretimi, satýþ ve pazarlama faaliyetleri Kimpur tarafýndan gerçekleþtirilecektir.
Anlaþma çerçevesinde, Ravago'ya ait mevcut poliüretan sistem üretim tesis ve ekipmanlarý Kimpur'un Düzce tesisine taþýnacaktýr. Bu
stratejik hamle ile Þirket yaklaþýk 85.000 tonluk ilave kapasiteye sahip olacaktýr. Böylece, Gebze tesisinde 141 bin ton, Düzce
tesisinde 30 bin ton ile toplamda 171 bin ton olan mevcut yurt içi üretim kapasitesi yeni stratejik yatýrým ile 256 bin ton seviyesine
çýkacaktýr. Letonya tesisindeki 25 bin ton üretim kapasitesi ile toplam global kapasitemizin çýkacaðý seviye de 281 bin ton olacaktýr.
Devir çalýþmalarý 15 Haziran 2024 tarihinde baþlayacak olup, bu sürecin 2024 yýlý sonuna kadar tamamlanmasý hedeflenmektedir.
Ýlgili haberi önceki geliþmenin sonucu olmasý sebebiyle KMPUR paylarý açýsýndan olumlu olarak deðerlendiriyoru
Deniz Yatýrým 'dan
Kimteks Poliüretan (KMPUR, Sýnýrlý Pozitif): Þirket, Ravago Petrokimya ile iþ birliði konusunda anlaþmaya varmýþtýr. Bu iþ birliði kapsamýnda, Ravago'nun "Ravapol" ticari isimli tüm poliüretan sistemleri ve ürünlerinin üretimi, satýþ ve pazarlama faaliyetleri Kimpur tarafýndan gerçekleþtirilecektir. Anlaþma çerçevesinde, Ravago'ya ait mevcut poliüretan sistem üretim tesis ve ekipmanlarý Kimpur'un Düzce tesisine taþýnacaktýr. Bu stratejik hamle ile þirket yaklaþýk 85bin tonluk ilave kapasiteye sahip olacaktýr. Böylece, Gebze tesisinde 141bin ton, Düzce tesisinde 30bin ton ile toplamda 171bin ton olan mevcut yurt içi üretim kapasitesi; yeni yatýrým ile 256bin ton seviyesine çýkacaktýr. Letonya tesisindeki 25bin ton üretim kapasitesi ile toplam global kapasitesinin çýkacaðý seviye de 281bin ton olacaktýr. Devir çalýþmalarý 15 Haziran 2024 tarihinde baþlayacak olup, bu sürecin 2024 yýlý sonuna kadar tamamlanmasý hedeflenmektedir.
Ziraat Yatýrým 'dan.
sabýrla beklemeye devam... global þirket olma yolunda büyümeye devam.
Ýþi ehline ,samaný eþeðe,bilgiyi arife verin.Bilgiyi eþeðe verirseniz ,bilgi zayi olur.BY BEN
Yer Ýmleri