Originally Posted by baba_baskan Yok bahsetmedi. Yastýk altýndakileri dile getiriyor.ah ah o yastýk altýndakiler bir dýþarý çýksa kadýnlarýn bilezikleri Gençler bozdurun þu dolar ve altýnlarýnýzý da bitsin bu eziyet... Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by Zaf.Dogu yeni yýla fx ekranýn da mý girecez Fx = biz Dansöz çýkýcakmýþ
Originally Posted by emregunes Gençler bozdurun þu dolar ve altýnlarýnýzý da bitsin bu eziyet... Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi Þahsen ben ýþýltýlý gözlerden çok etkilendim. Yarýn gidip satayým. 1 cent yeter mi? Yok ya, vazgeçtim. Biraz daha bakayým ýþýltýlý gözlere
Originally Posted by JAS Þahsen ben ýþýltýlý gözlerden çok etkilendim. Yarýn gidip satayým. 1 cent yeter mi? Yok ya, vazgeçtim. Biraz daha bakayým ýþýltýlý gözlere sayýn jas 3112 de kur kaç kapar tahminin nedir.
Buna Kadiri getir soyadýný deðiþtirir....piyasa güven üzerine kurulur..güven yoksa her þey sunidir.
Hay Allah, çok eðleniyoruz ya..
Originally Posted by JAS Þahsen ben ýþýltýlý gözlerden çok etkilendim. Yarýn gidip satayým. 1 cent yeter mi? Yok ya, vazgeçtim. Biraz daha bakayým ýþýltýlý gözlere O ýþýltýyý söndüreceðime satmam ben. Parlasýn dursun Mi Note 10 Lite cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Originally Posted by Risretro Hay Allah, çok eðleniyoruz ya.. Harbiden hahha kih kih kih kah kah kah program full böyle.. benim de gülesim geldi bir süre sonra
Forum Rules
Yer Ýmleri