-

Originally Posted by
sindoma53
Mert45 in cezası kesildimi
takipsizlik kararı çıkar mı

yaz kızım ,

karar mert45 adlı kişinin suçu ,
mahkemedeki efendiliğinden ve delil yetersizliğinden ,cezasının para cezasına çevrilmesine karar verilmiştir.
konu kapanmıştır.

Birazda biz goy goy yapalım ,
nedir bu ya sabah akşam aynı muhabbetler .
Bak gelişiyorsun dedim alındın bana ..geliştiriyorsun işte kendini ..sen benim haaala 10 sene önceki bildiğim BULUT olsan o zaman yazıklar olsun sana, demek seneler bir şey katmamış sana ..ama bak çok donanımlı çok daha bilgilisin ve bu senin adına pozitif ve senin gibi dostum olan benim için de ayrı pozitif ..
Başarılar
Hayat hoş gerisi boş
-

Originally Posted by
sindoma53
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
14s
ABD temyiz mahkemesi bir kez daha Halkbank davasını askıya aldı. Bankanın ABD yüksek mahkemesine yaptığı itiraz sonuçlanana kadar bankaya karşı açılan duruşmalar başlamayacak.
Karar, bankanın iki cephede savaş vermemesini sağlamak için yapıldı.
Sayın sindoma bu durumda halkbankası uçucak gibi hareket etmeleri ? Bankarlar için pazartesi bayram havası olarak algılanması ?
İçin yorumlarınız nelerdir ?
-

Originally Posted by
mert45
İLK defa mı?

Long yazını görebilir miyiz lütfen

Zaten anlamadığımız bu.Vobda anında yazmak kendi topuğuna ateş etmektir.Ben inandığım gibi davranıyorum.Asla anında yazmam....bunu defalarca ifade ettim.Buraya kadar normal..
Ama HABER DEGERI TASIYAN TUTUM,HERKESLE ANINDA YAZIN DIYE TARTISIP, elektrikler kesildi,sular yoktu vs....gerekçelerle yazmamak olur..onun için şuanda gözler üzerinde.. BEKLIYORUZ...
-

Originally Posted by
mert45
Bak gelişiyorsun dedim alındın bana ..geliştiriyorsun işte kendini ..sen benim haaala 10 sene önceki bildiğim BULUT olsan o zaman yazıklar olsun sana, demek seneler bir şey katmamış sana ..ama bak çok donanımlı çok daha bilgilisin ve bu senin adına pozitif ve senin gibi dostum olan benim için de ayrı pozitif ..
Başarılar

Ana sindoma BULUT mu
-
-
ForeksHaber
@ForeksTurkey
·
48d
Aşısızlara test şartı kaldırıldı. Seyahat, etkinlik, iş yeri ve okullarda test zorunluluğu olmayacak https://haberturk.com/son-dakika-hab...irildi-3315245
İpin ucunu iyicene saldılar ,
okullarda corona olan çocuklar 5. günden sonrada pozitif olsa okula gidenler olduğu söyleniyor.
kimsede birşey söylemediği söyleniyor.
-
Halkbank ı yukarı alıp gene kucağa bırakırlar mı diye pazartesiyi merakla bekliyorum
Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Abd ,halkbank davasını Akpye karşı kullanamayacağını anladı.RESTE REST var...
epey zaman kazanarak secimden sonra gelecek hükümet ile pazarlık için kullanacak..dolayısıyla orta yol bulunur...halkbank için çok olumlu..
Zaten teb son zamanlarda sürekli alıyordu..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri