Engellilik için çok güzel bir farkındalık çalışması: "Getma, Getma" https://www.youtube.com/watch?v=cMGqF4R8F7Q
Birisi hisse hakkında bir sürü saçma izahatta bulunduktan sonra yazmış: "Yatırım tavsiyesi değildir. Not alın, ama lot almayın."
Borsada günlük alım satımcı da olsan, orta-uzun vadeci de olsan oyunun içindesin. Sürekli para kaybederek de yatırımcılıktan dem vuramazsın.
Büyük şirketlerin yüksek kârlılıkları enflasyonu tetikliyor, demiş yabancı bir ülkenin ekonomisti kendi ülkelerindeki durum için.
"Zimbabve ülkeye ithal edilen un, şeker, yemeklik yağ gibi on beş üründeki vergileri kaldırdı." haberini okuyunca insanlığın ilk mesleği, ki Hazreti Âdem aleyhisselam ilk çiftçidir, tarımın ne kadar hayati öneme sahip olduğunu görüyor insan.
Dünya aç kalsa biz besleyebilmeliyiz dünyayı. Meseleyi böyle ele almak lazım.
Yer İmleri