Bist 100'ü 1370'den beri sabýrla taþýdým, altý ay boyunca. Düþüþü de yakalasaydým var ya þu an maddi problemleri olmayan biriydim. BÝST güzel fýrsat verdi, ama ben deðerlendiremedim.
Bist 100'ü 1370'den beri sabýrla taþýdým, altý ay boyunca. Düþüþü de yakalasaydým var ya þu an maddi problemleri olmayan biriydim. BÝST güzel fýrsat verdi, ama ben deðerlendiremedim.
Yatýrýmýmý "Vadem uzun, yarý param cebimde." prensibimle yaparým. Herkesçe bilinir ki yatýrým deðil, seçilen enstrüman ve yatýrým tarzý zarar ettirebilir yatýrýmcýya.
Þiirim alyel Hoca'mýn þahsýnda forumdaþlarýma gelsin:
BAHÇIVAN
Elinde bir makas
Çýt çýt çýt çýt çýt çýt
Bizi nasýl da güzel buduyor hayat
Duyuyorum
Dallarýmýzýn
Gövdemizi çatýrdatarak yürüyüþünü
Duyuyorum
Tomurcuklarýmýzýn
Karmankarýþ rayihalarla çatlayýþýný
Elinde bir makas
Bizi nasýl da güzel buduyor hayat
Çýt çýt çýt çýt çýt çýt
![]()
Bir þiirimi daha býrakayým þuraya; belki dertli biri vardýr, okur ve rahatlar:
ÝMTÝHAN
Bir sýrdýr ki týkýrýnda demektir iþlerin
Baþa gelen imtihandýr diyebiliyorsan
Ýþine karýþmak gibi olmasýn ama anladýðým kadarýyla siz boðagiller familyasýndansýnýz tek abi
Tüm yükseliþleri yakalayýp düþüþleri kaçýrýyorsunuz.
Borsada fýrsatlar hiç bitmiyor tek abi, ömür biter borsa da fýrsatlar hiç bitmez.
Acele etmemek lazým, dip oluþumu tamamlansýn, belki daha güzel fýrsatlar geçer eline, belli mi olur.
Bu sefer hisse seçimini iyi yapýn ve yapmanýzý temenni ediyorum.
Kendinize haksýzlýk etmeyin tek abi,
Bu altý ay süren tl bazlý bistt rallisinde, sizden uzun süre bekleyen olmadý, çoðusu daha yolun baþýnda döküldü, kimisi hiç kazanamadý.
Ýyisiniz iyi
Hamdým piþtim yandým.
Trend takibi yapan biri için, gayet baþarýlýsýnýz.![]()
Ben zaten fakirim o yüzden hiç tren takibi yapmam, bam bam, deliye her gün bayram
"Hergün para daðýtýyorlar burda"
bunu aklýmýzýn bir köþesine yazalým. Unutmayalým
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bozkurt abi BÝST 100'ü 1839'dan aldým, 1800 stopum.
Yer Ýmleri