- Bammmm!.. Ha ha ha!
- Ya ne yapýyorsun ya? Ödüm patladý!
- Bammmm!.. Ha ha ha!
- Ya ne yapýyorsun ya? Ödüm patladý!
Ýlk gençlikte hissedilen "beni anlamýyorlar ya", son(bahar) gençlikte(da) "beni hiç anlamadýlar zaten" diye devam ettiyse, eyvah .
Boþa geçmiþ gibi yarým asýr+?
Bahar da geliyor usulcacýk.
Beni bilenler bilir; kýþtan, soðuktan, kasvetten hoþlanmam.
Yine bilirler ki, en akýlda kalan lâflarýmdan biri "Kýþýn kahrýný çekip, baharda ölürsem, çok üzülürüm"
Çok sevdiðim bir caný - gencecikti- kaybettim bahar arefesinde, bu hafta.
"ölüm, adýn kalleþ olsun".
Son düzenleme : alyel; 30-03-2022 saat: 14:59.
Baþýnýz sað olsun abi, Allah rahmet eylesin sevdiðinize. Her ne kadar ölüm her an herkese gelebilir desek de yüz yaþýnda bir sevdiðimiz erken ölür... Kýþýn kahrýný çekip baharda ölmek de olabilir hayatýmýzda. "Demek ki baharý görmememiz gerekiyormuþ, bahar bize iyi gelmeyecekmiþ." deyip geçelim abi. Bir nefes alýp gitmek bize kâfiydi, bunca yýl ömür sürdük bu misafirhanede.
Merhaba... BÝST'te nisana güzel bir baþlangýç yaptýk gibi. Temkin, sabýr, yarý nakidin cepte olmasý, kredili ve kaldýraçlý iþlemlerden uzak durmak saðlýðýmýz açýsýndan da önemli. Hayat borsadan ibaret deðil, bunu unutmayalým. Bizden ilgi bekleyen iþimiz, eþimiz de var...
Olasý TASI-BÝST benzerliði grafiðimde dikey mavi çizgiyle iþaretli bara geldik. Tamamen bu grafiðe göre hareket ediyorum. Borsa konusunda donanýmlý deðilim. Bir benzerlik türküsü tutturdum kendimce yürüyorum. TASI grafiðinde beþ olmasý gerekirken haftada dört günlük bar var, yani bir bar kayýp. Bunu dikkate alarak izliyorum grafiði. Benzerlik grafiðime göre Nisan 29'a kadar sabýrla tutacaðým longumu, BÝST 100 2200 stop kaydýyla:![]()
Son düzenleme : TEK; 01-04-2022 saat: 12:01.
Kulaðým aðrýyordu iki üç gündür. "Neren aðrýrsa canýn orada." atasözü gerçekten çok doðru, sandým insanýn en önemli organý kulak.
Yer Ýmleri