Originally Posted by yuji Fon yapılan işlemleri günlük paylaşıyor mu, nasıl öğrendiniz bunları Bende Bayglobal uygulaması var sayın Yuji, oradan günlük portföye hangi hisseyi alıp hangisini çıkardığıni anlık olarak görüyorum. M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün DZT yi sabah sattım ,akşam kapanış fiyatını yansıtmış , sistem böyle mi
Originally Posted by Germiyan Dün DZT yi sabah sattım ,akşam kapanış fiyatını yansıtmış , sistem böyle mi Dun ogleden once satis emri verdiyseniz bugunku 0,832815 fiyatindan saat 14:30 - 15 arasi hesabiniza gecer.
Gecmis olsun seninde sansina bi gunde -3 goturmus Daha stabil fonlara bak Originally Posted by Black Mirror Dun ogleden once satis emri verdiyseniz bugunku 0,832815 fiyatindan saat 14:30 - 15 arasi hesabiniza gecer. M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by cerento Gecmis olsun seninde sansina bi gunde -3 goturmus Daha stabil fonlara bak M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bu sürei YOT başarılı şekilde geçti
Originally Posted by Red61 Bu sürei YOT başarılı şekilde geçti nasıl + getirmiş ilginc
Originally Posted by cerento Gecmis olsun seninde sansina bi gunde -3 goturmus Daha stabil fonlara bak M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. ben hisseye takviye için satmıştım , bu kadar zarar yazacağını bilseydim bir kaç gün daha satmazdım .Neyse oldu artık ,böyle böyle öğreniliyor finans yatırımcılığı
Originally Posted by Black Mirror Dun ogleden once satis emri verdiyseniz bugunku 0,832815 fiyatindan saat 14:30 - 15 arasi hesabiniza gecer. Teşekkür ederim üstat
Forum Rules
Yer İmleri