Selam dostum, senden rica etsem, fonlarýn deðiþimlerinin olduðu tabloyu alfabetik olarak deðil de, belli bir kýstasa göre paylaþabilirsin, günlük-haftalýk deðiþimleri kavrayabilmek zor olabiliyor. Ya da nacizane bu listeleri google-tablolara yükleyerek, linkini de bizle paylaþabilirsin, salt okunur yaparsýn, biz de deðiþtirmeden kopyalayabilir, ya da tercihimize göre sýralayabiliriz.
Katkýlarýn için teþekkürler.
Ayni fikirdeyim. Google e-tablolar kullanmasi cok kolay ve rahat oluyor, erisimde ayni sekilde. Emekleriniz icin tesekkurler. Elinize saglik. Saygilar , bol kazanclar.
Merkez kur %0,41 artýþ , 13,8286 dan 13,8854 e
Ayrica londra borsasinda weat etf si %9 a yaklasti. Corn %3 , Soybean etfsi %6.
Selamlar sayýn Camit, biraz geç cevap verdim kusura bakmayýn lütfen. Ben de hem IIS, hem FYA hem de IAF fonlarý var. Geçen hafta Ýstanbul Portföy ile ben de konuþtum, özellikle IAF'taki aðýrlýðýnizi arttýrabilirsiniz dediler, ben de biraz daha o tarafa yatýrým yaptým. Benim þahsi düþüncem zarara kesinlikle mal vermemektir, Ýstanbul Portföy serbest fonlar konusunda oldukça baþarýlý ve bu baþarýsýný yine gösterecektir. Hem satýp parayý nereye baðlayacaðýz ki. Þu anda borsa dýþýnda çok da mantýklý bir yatýrým aracý da yok. Faizler zaten çöp olmuþ durumda, ve kazancýn borsa tarafýnda olacaðýni düþünüyorum. Evet Rusya ve Ukrayna tarafýnda hala sikintiliyiz ama bu iþin çok da uzun surmeyecegini düþünüyorum.
M2006C3MG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Fon degisimi yapiyorum. Son 3 fon satista olusan stopaj odemelerim neredeyse koca bir yilin eurobond vergilerinin 1/20si oldu..
Masallah ne vergi oduyoruz biz vatandaslar olarak..
Aslinda aylik odedigimiz faturalardaki kdv leri mazot taki kdv otv leri bir olcup tartsak sanirim devletin yonetiminde daha da talep kar olabiliriz ne dersiniz dostlar...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Þubat ayýnda Ýstanbul'da perakende fiyatlar aylýk bazda yüzde 4,44 artýþ kaydederken toptan fiyatlar ise yüzde 3,38 arttý. Böylece Ýstanbul'da perakende fiyatlardaki yýllýk artýþ yüzde 55,32; toptan fiyatlarda ise yüzde 58,39 olarak gerçekleþti.
https://www.bloomberght.com/istanbul...esinde-2300234
Geçen hafta 29 TL olan 16'lý tuvalet kaðýdý 37 TL olmuþ bugün.
%24 zam tek kalemde.
Bunu 19 TL'ye alýyorduk 1 yýl önce
Bu enflasyon fonla falan yenilmez.
Yer Ýmleri