ama sana gelince o 2 milyona 1 milyon diyor iþte. rakamlarýn önemi yok benim demek istediðim kimse ucuza satmak istemiyor, pahalýya almak istemiyor. pazarlýk bile yapmýyorlar. tabi ben al satla sürekli gelir peþinde olanlarýn durumundan bahsediyorum. yatýrým diye alýrým 10 sene sonra satarým diyorsanýz..onda da yani dolar ikiye katladý diye ikiye katlanan emlak fiyatlarý misal birþey olur da dolar tekrar 8 olursa(olmayacak þey deðil) yarýya düþme ihtimali. 18 aralýktaki gibi haberi alýr almaz þorta geçme þansýn olmaz: ) 2008 morgýç krizinde emlak balonu patlayýnca amerikada dörtte bir fiyatýna düþen fiyatlarý unutmamak gerek. ya ben kimsenin içini karartmak hayallerini kýrmak istemiyorum. ama bana kafasý çalýþan adam ekran baþýnda kahvesini içerken menkul kýymet alýp satarak da ayný miktarda kazanýr gibi geliyor. burda bu kadar insanýz ben servetimi emlak iþinden yaptým bu iþin sýrrý þudur diyecek yiðit varsa yorumlarýný herkes duymak ister. bilgi paylaþtýkça artar. bilgisini saklayan kendi de hayrýný göremez.
Son düzenleme : friendly_1980; 15-04-2022 saat: 18:02.
ben ilkeli bir insaným ,kendi malýmý kendim satarým. emlakçýya vereceðim komisyon yerine kendi vaktim yoksa , ihtiyacý olan sigortalý üniversite öðrencisi çalýþtýrýrým geçici olarak , evi dükkaný her ne satýyorsam içinde durur müþteri geldiðinde gösterir. ben kendi malýmý kendim satarým.
burda konserveyi bedava vermiyorlar aða , bak biz de kaburga dolmasý yiyoruz diyebiliyorsak bugün eðer , bunun sebeplerinden birisi de asla bu savanalarda kimseye itimat etmemenin getirdiði kazanýmlardandýr.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bu euronun hali ne olacak
1,22'lerde 1,08'e geldi parite.
Hala da düþüþ sürüyor.
Bir miktar euro alsak diyorum ama düþüþün dibi neresi, düþtüðü yerde ne kadar kalýr kestiremiyorum.
Geriye donuk olarak gun gun kazanc tablosu yapip inceleme yapabilirsiniz...
Para piyasa fonlarinda bir yildan az yada cok olmasi icin ne gibi bir kriter dusundunuz, aslinda yeni fonlar bazi yonlerden daha avantali yogun bir giris cikis kitlesi olmayacagi icin negatif olma olasiligi daha azaliyor, fon yonetimi isine daha odakli hale geliyor cikanlar icin nakit tutmak ile ugrasmiyo vb vb
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Ak Portföy Özel Sektör Borçlanma Araçlarýna Yatýrým Yapan %110 Anapara Koruma Amaçlý Ellisekizinci Fon - HZM
Metaverse alanýnda faaliyet gösteren seçilmiþ þirketlere vade sonunda %110 anapara korumasý ile yatýrým yapýyor.
Fon ile, eþit aðýrlýklý olarak, Meta (Facebook), Roblox, Unity Software ve Equinix ortaklýk paylarýndan oluþan sepetin yükseliþine dayalý opsiyonun USD bazýnda olasý getirisine vade sonunda en az %10 getiri hedefi konulmuþ.
Vade sonuna kadar (14 Haziran 2023) fondan çýkmamanýz durumunda, ortaklýk payý sepeti kaybetse dahi, %10 getiri elde etmeniz hedeflenir.
Fona 8 – 19 Nisan 2022 tarihlerinde Akbank Mobil, Akbank Direkt Ýnternet Þubesi ve Akbank þubelerinden ya da Alternatif Yatýrým Menkul Deðerler, Odea Bank ve Burgan Bank üzerinden 500 TL ve üzeri miktarlarda yatýrým yapabilirsiniz.
Yer Ýmleri