Fan fin fon işlerini bugün noktaladım. Artık fon devri benim için kapandı. Şimdi , borsa da 5 tane hisse peşindeyim. Bugün borsa kırmızı . Çok utandığından kızarmış![]()
Akşam kapanışı ve ABD enflasyonunu göreyim, BIST destekten döndüğünde gireceğim. Fondan iyi ekmek yedim. Ama artık piyasa günde en az 3 kez dalgalanıyor. Fon tutanlar hareketleri kaçırıyor. Oysa hisse veya döviz- altın- gümüş işinde gün içinde aşağıdan yakala yükseldikçe sat. Bu iş benim için en tatlı iş. Zaten emekliyim. Çalışan için mümkün değil. O nedenle fon tercih ediyorlar. Herkese bol kazançlar olsun. yatırım, batırım tavsiyesi - yönlendirmesi olamaz.
kardeş sadece piyasa temel-teknik verilerini yorumlayarak al-satla para kazanmak çok zor, bu işin 40 yıllık kompedanları kazanamıyor. 2 kazanırsın 3.de hepsi gider. tuhaf gelebilir ama çok güçlü bir hissiyatın olmalı o tarz için, ben o konuda kendime güvendiğim halde ilk yıl karım %10, ikinci yıl %40'ı ancak buldurdum(o da viopta teminatın %40'ı). kendini sürekli geliştirmek, kafayı sürekli çalıştırmak gereken baya zorlu bi yol. keşke piyasa senin dediğin gibi hergün aynı aralıkta dalgalansa zaten muhtemelen fon diye birşey olmazdı herkes burdan garantili kazanırdı çünkü: ) sen yukarda satarsın daha yukarı gider, aşağıda alırsın daha aşağı gider falan.(genelde 2.olur)
Kesinlikle hocam, fon işinde sabırlı olmak çok önemli. Daldan dala atlanarak bir yere varmak imkansız. Ne kadar az hareket o kadar bereket. IIS fonunda bir yılımi doldurmak üzereyim ve sabırla iyi fonları taşımaya devam ediyorum.
M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum ben yazliga gececem, asil ikametgah taki ev netimi de dondurcam, yazlikta fon durumlarina da cep tel internet ile bakarim ama onlarda tarifeye yuzde 50 zam yapmislar ayni firmada durup durmamaya karar veremedim ya gecen sene de bole dusunceler de idim, napcam bakalim...
fon a devam, serbest lere geciyorum zaten stopajli ve agresif...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
BİST doğru dürüst düşemiyorda, çıkamıyorda, takıldı kaldı.
Yer İmleri