Bana Tefaþ tan ayda yüzde 10 net getirecek risksiz yatýrým fonu lazým var mý bildiðiniz ?
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bana Tefaþ tan ayda yüzde 10 net getirecek risksiz yatýrým fonu lazým var mý bildiðiniz ?
M2003J15SC cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Döviz iþi fonlarla çok riskli olmaktadýr. Oysa direkt dövizi fx ile ( bankalarýn fx leri ) alarak otomatik emir girerek hedef fiyattan satmak mümkündür. Misal ; dolar bu hafta ufak ufak baþýný kaldýrýyor. Fed toplantýsýndan ötürü diyelim ki 15,20 bekliyoruz. Ama cuma akþamý piyasalar kapalýyken saat 20 de Arabistandan 20 milyar dolarlýk bir fon gireceði söylendi. Anýnda 3-5 kuruþ zararla bankadaki dolarý fx den satarýz. Ama döviz fonunda çok zarar yazarýz. Fon satýþ emri pazartesi sabah verilecek, salý sabahki fiyattan satýlacak çarþamba parayý alacaðýz. .........
Tüm müdahalelere raðmen cin þiþeye sýðmýyor. Þiþe yakýnda çatlarsa þaþýrmam. Benim ters indikatör yine güzel video yapmýþ. Kendine inanmayanlarý siyasi körlükle suçluyor ama her cümlesinde MHP li olduðunu ima ediyor. Haliyle yönlendirme videolarý çekiyor. Elbette herkesin bakýþý ve beklentisi çok farklýdýr. Ama her karþý fikri dinlemek ve karþýlaþtýrmak iyidir.
https://www.youtube.com/watch?v=kD8FKVUoQt4 Yatýrým tavsiyesi olamaz. Sadece bilgi paylaþýmý amaçlýdýr.
Bu yýl yabancý fonlar, açýsýndan getirili bir yýl olmayacak gibi.Tüm yýlý ekside bile kapatabilirler.
Usd ile.olan islemlemlerde kurdan bagimsiz , usd kayip yada kazanc oluyor
Yer Ýmleri