OVD - QNB FÝNANS PORTFÖY EMTÝA FON SEPETÝ FONU kendi türüne göre en çeþitli emtia sepeti olabilir.
Saygýlar.
konuyla ilgili ziraat altýn fonu iletiþime de mail atmýþtým cevap gelmiþ. altýn fonumuzun günlük fiyatýnýn belirlenmesinde 15.30'da açýklanan Amerikan dolarý alýþ kuru ve bist kýymetli madenler ve taþlar piyasasýnda 16'dan sonra açýklanan (USD/ONS) kuru baz alýnýr deniyor.
Takip ettigim ve yatirim yaptigim bazi fonlarin guncel dagilimlarini paylasayim. Kap a bildirilen dagilimlar degismis olabilir Nisan ayi son islem gunundeki dagilimi gosterir.
https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing
AOY %5.68
OLD %2.40
IKP %2.50
Bu kadar fark hesaplama saati arasindaki farktan dolayi olsa gerek. OLD ve IKP saat 18 kapanisini esas aliyor AOY ise gun kapanisini hesaplamaya yansitiyor olsa gerek.
Bazi kisiler Twitter da tabloyu kendi yapmis gibi paylasiyor ve takipci arttirmaya calisiyorlar.
O yuzden made by black mirror from hisse.net ibaresini dusme geregi duydum.
Saygilar , bol kazanclar.
OVD kodlu Finansbank emtia fon sepetinde uzatýlan vergi teþvikinden faydalanma imkaný var. Finans portföyün OJT sonrasý ikinci uyanýk giriþimi. Bu tek baþýna bir cazibe yaratýyor mu? Dün yayýmlanan yatýrýmcý bilgi formunda portföyün %40 yerli borsa yatýrým fonlarý içerdiðini belirtmiþler. HEnüz oturmamakla birlikte belli ki kendilerine ait altýn (FGA) ve gümüþ (FGS) borsa yatýrým fonlarýný alacaklar. Karþýlaþtýrma ölçütünün toplam %25'inin Finansbank altýn ve gümüþ borsa yatýrým fonlarý olacaðý belirtilmiþ. Dolayýsýyla içerisinde en az %25 kendi borsa yatýrým fonlarý olacak. Kalaný kýymetli maden harici ETF'ler olacaktýr. Biraz da likit varlýklar. Portföy raporunun yayýmlanmasýný beklemek lazým diye düþünüyorum. %2,5 yönetim ücretini de göz önüne alýnca ne kadar aktif yönetilecek merak konusu.
Bu yurtdýþý piyasalara ne oldu gene.dünkü kazançlarýnýn fazlasýný bugün geri veriyor.btc de bundan etkileniyor
Yer Ýmleri