Hangi fonu alırsan al,yerel olarak manipülasyon yapılıyor
Hayır yapılmıyor diyen varsa aldığı fonun yarın ki değerine değil , salı günkü değerine baksın
Hangi fonu alırsan al,yerel olarak manipülasyon yapılıyor
Hayır yapılmıyor diyen varsa aldığı fonun yarın ki değerine değil , salı günkü değerine baksın
vay anasına be. memişime kızmıştım millete altın bozdurtuyor diye. o zaman bir şeyler bildiği için böyle konuştuğunu tahmin etmiştim ama o cuma akşamı için aksiyon olur sanmıştım. adam şimdi göğsünü gere gere yol arkadaşlarım bu gün çok çok aşağılardan dolar ve altınlarını yerine koyabilirler diyor. dolar hızlı düşünce borsanın da düşeceği belliydi aslında ama memişimizi dinlemedik. gerçi altınlarımı satıp daha da almamıştım ama. her şey nasip kısmet tabi.
Merkez kur 17,3478 Sayısından 16,646 Sayısına Değişim: %4,04 azalış
Yarin yabanci fonlar saglam bir eksi yazacak. Su an icin Bist iyi dayandi gibi gozukuyor, hayirlisi.
Ben BIST'in Türk Varlık Fonundan fonlandığını düşünmeye başladım artık :D
eurobond ve altın fonlarında ortalama eksi % 3 yazmış .
Netice de eurobondda 2 haftalık , altın fonunda ise 3 haftalık getiriyi sıfırlamış
Son düzenleme : Germiyan; 28-06-2022 saat: 07:52.
Resmi Gazete’deki kararla #stopaj istisnası aynı kapsamla 31/12/2022 tarihine uzatıldı. İstisna kapsamında olan fonlar,
•Para piyasası
•Borçlanma Araçları (Döviz hariç)
•Kıymetli Madenler
•Katılım (Döviz hariç)
•Fon Sepeti (Yabancı hariç)
Cüneyt Arkın da bu dünyadan ayrılmış , fazla da paraya pula kafayı takmamak gerekiyor
yürek mi dayanır böyle bir dünyada yaşamaya. gençsen dayanır tabi ama 85 isen çok güzel sebeplerin olmalı devam etmek için diye düşünüyorum. allah rahmet eylesin sabahtan beridir çok üzgünüm. geriye kaldı şener şen. bir devir kapanıyor ve en kötüsü yerine açılan birşey yok..
Yer İmleri