Ben esas gümüşteki düşüşü anlayamıyorum. Emtialardaki büyük yükseliş öncesinde sanki daha iyi durumdaydı, yanlış mıyım? Gümüş fonları da çöpe döndü resmen. En son TEB Portföy açmıştı; anında eksilere girdi.
Ben esas gümüşteki düşüşü anlayamıyorum. Emtialardaki büyük yükseliş öncesinde sanki daha iyi durumdaydı, yanlış mıyım? Gümüş fonları da çöpe döndü resmen. En son TEB Portföy açmıştı; anında eksilere girdi.
Gümüş fonu beni de çok zarar ettirdi, hatta şu an tek zararım gümüş fonundan, düşüşlerde alım yaptığım halde nasıl oluyorsa yaklaşık %18 zarar var, burada bir kaç kişi gümüşü çok övmüştü, kullanım alanlarından bahsetmişti, geleceği parlak falan demişti ama en çok düşen emtia gümüş oldu. Biraz daha alım yapıp yapmama konusunda karasız kaldım, buralar dip mi, yoksa daha düşer mi onu da kestiremiyorum, bekliyorum bakalım.
Serbest fon , ustelik fba nin iyi olur diye FJB fonuna yatirim yapmistim portfoyun %10 ile . Duruma bakiniz diger blockchain fonlari ucmus. Bu fonun ne yaptigi belli degil. Kandirilmis dolandirilmis gibi hissediyorum.![]()
Satis verdim kurtuldum. Fba da olsa serbest fonda olsa kimseye tavsiye etmem. Diger blockchain fonlara kiyasla cok geri kaldi FJB. En azindan diger blockchain fonlarina benzer hareket etmesini beklerdim. Neyseki bende ki yatirim miktari kucuktu.
Kac gun boyunca getiriyi biriktirip 1 gunde %11 yazdilar. Spk ve cimere yazacacagim ben yine de bi incelesinler. Huylandirdilar beni iyice hic olmazsa iceride kalan 150 yatirimciya faydam olur![]()
Bu arada Aralık faciasındaki tepe dolar kuru gelinip geçildi.
17,47 idi o günkü tepe kur.
Ama ne kub, ne ıpv bu seviyeye gelemediler ciddi eksideler o güne göre.
Birde %10 vergiyi ekleyin
Halbuki 17,47'den dolar alıp faize koyan çok daha karlı bu fonlara göre.
Bunların doları geçmesi için CDS'lerin düşüşe geçmesini bekleyeceğiz.
Yer İmleri