gayrýmenkul ve kýsmen araç (sýfýr alýp hemen satým yapýlýyor) dýþýnda kazanç saðlayan yok.
Bir de önceden haber alýp yüksekten satýp düþükten toplayanlar
gayrýmenkul ve kýsmen araç (sýfýr alýp hemen satým yapýlýyor) dýþýnda kazanç saðlayan yok.
Bir de önceden haber alýp yüksekten satýp düþükten toplayanlar
Ben þu deðiþken fonlarý anlamýyorum
Cuma akþamý dolar düþmüþ borsa belli ki düþecek sabahtan niye dolar ve borsa shortlamazsýn ?
Resmen uyuyorlar
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Çok haklýsýnýz . Ancak , tüm bu piyasa bozucu hareketler bilerek yapýlýyor. Ýnsanlara býkkýnlýk, bezginlik pompalanarak ellerindeki paranýn her deðiþiminde azalmasý saðlanýyor. Bazý fonlar gerçekten saðlam. Düþüþlerde Hareket etmediðiniz sürece her türlü bono ve mevduattan fazla kazandýrýr. Ama düþerken , daha da düþmeden çýkayým diyenler zarar yazar. Fon grafiklerinde belli dönemlerde ne kadar düþtüðünü, sonra nasýl hareket ettiðini anlamaya yardýmcý olacak ip uçlarý bulunuyor.
Þu borsa düþünce Twitter camiasýnýn "soyuyorlar batýrýyorlar mahvettiler bizi" demesini anlayamýyorum. Yükselirken herkes mutlu, Bist eni iyi, düþünce soyguncu hýrsýz dolu bir ortam. Resmen herkes paranoya olmuþ, herkes sürekli kazanmak istiyor.
Son düzenleme : ActuallyMelik; 29-06-2022 saat: 18:46.
Yer Ýmleri