hiç bir þeye bulasýlacak gibi degil ,abd borsalarýnda ve emtia da ki kayýp fed faiz kararýna kadar dusmeye devam ederse yandýk.
hiç bir þeye bulasýlacak gibi degil ,abd borsalarýnda ve emtia da ki kayýp fed faiz kararýna kadar dusmeye devam ederse yandýk.
Arsa yatirim fonlari cikacak olmasi cok guzel bir gelisme. Getirileri nasil olacak kim bilir , tefasta islem gorecek mi acaba bekleyip gorecegiz.
Piyasalarda resesyon fiyatlamasi var gibi gozukuyor. Baltik kuru yuk endeksi , Nickel , petrol , tum endustriyel metaller saglam dusuyorlar. Ne yapabiliriz , kkm yapanlarinda kafasi rahatti onlarinda huzuru yok artikyesile surekli baski sebebiyle.
Romanya 300 milyon dolarlik iha alacakmis Bayraktar dan.
Rusya 70 milyar dolar degerinde dost ulke parasi almayi degerlendiriyormus. Loto bize vurur mu acaba.
Ekleme: Haberin icerigini buldum. TL de devaluasyon riski var diyorlar pek umitlenmemek gerekli
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-667732
GOH portföyünü bilmiyorum ama , ZJL bu þekil kapatsa bu gün getirisi % 0.10 ya da 0 , kýzarmýþ hisse daha fazla ama bazý yeþillenmiþ hisseler aðýrlýklarý fazla olduðundan biraz + yapabilir bu þekil kapanýrsa seans
bu fona girdiðimde 444 kiþi vardý ve 13 milyon lira civarý , kiþi sayýsý ikiye katlanmýþ, fondaki para üçe katlamaya az kalmýþ
doygunluða ulaþtý diye düþünmezlerse belki bir hareket yapabilir
Ben almam ama üstat , zaten gümüþ altýndan tokatlýyorlar ,bir de buna bulaþmaya gerek yok
Þu sýralar hisse yoðun fonlardan biraz satýp emtia, altýn, gümüþ, yabancý fonlarý arttýrmanýn zamaný mý acaba, bir taraftan geliyor bir taraftan gidiyor yine yerimizde sayýyoruz. Bir de borsalar düþmeye baþlarsa iki taraftan da darbe yemek var, diðer taraftan tam tersi þekilde bir süre daha da gidebilir, artýk piyasalarý kestirmek iyice zorlaþtý.
Nasdaq böyle kapatýrsa bazý yabancý fonlarda tarihi düþüþler olur
örneðin IJC gibi , Ki bu fonun düþüþleri bir kaç güne yayma gibi marifetli iþleri de vardýr
bir tane yeþil yok (yerli hariç) ve hisselerde çok baba düþüþler var
Ünlü yatýrýmcý ve Boston merkezli varlýk yönetim firmasý GMO'nun Kurucu Ortaðý Jeremy Grantham ABD hisse senetleri piyasalarýnda "süper balon'un" henüz patlamadýðýný belirtti.
https://www.bloomberght.com/abd-hiss...lamadi-2313820
Hala mý patlamadý, bir de patlasaydý ne olacaktý kimbilir?![]()
Yer Ýmleri