Ýktidar deðiþikliðinde borsada büyük bir yükseliþ bekliyorum. Yabancý yatýrýmcý seviyesi de ciddi anlamda artacaktýr.
Ýktidar deðiþikliðinde borsada büyük bir yükseliþ bekliyorum. Yabancý yatýrýmcý seviyesi de ciddi anlamda artacaktýr.
SPK Eski Baþkaný Ali Fuat TAÞKESENLÝOÐLU’NUN YENÝ YOLSUZLUÐU ORTAYA ÇIKTI
Anadolu Asliye Ticaret Mahkemesinde açýlan tazminat davasýnda, KOÇ Holding’de 2012-2022 dönemlerinde ciddi miktarlarda örtülü kazanç aktarýmý yapýldýðýný bu durumun 2017 döneminde Maliye Bakanlýðýnda görevli vergi müfettiþi tarafýndan tespit edildiði konu hakkýnda raporlar yazýldýðý raporlarýn derin Fetöcü Vergi Denetim Kurulu Eski Baþkaný Hüseyin KARAKUM tarafýndan dosyalarýnda hýfz edildiði ve iþlem yapýlmadýðý, ardýndan Ýstanbul Cumhuriyet Baþsavcýlýðýna 2019/181814 sayýlý þikayette bulunulduðu, sözkonusu müracaat üzerine Cumhuriyet Savcýsýnýn SPK’dan gerekli incelemelerin baþlatýlmasýný istediði ancak SPK eski baþkaný Fetöcü Ali Fuat TAÞKESENLÝOÐLU’nun gerekli incelemeleri baþlatmadýðý belirtilerek Koç Holding yönetim Kurulu Üyeleri hakkýnda TTK’nun 369/1., 553. ve 555. maddeleri uyarýnca tazminat davasý açýlmýþtýr. Ticari dava yalnýzca küçük ölçekli yerli yatýrýmcý menfaatleri gözetilerek kamu yararýna açýlmýþtýr. Ýlerleyen dönemde Koç Holding’ten davaya yönelik açýklama yapýlmazsa buradan tekrar bilgilendirme yapýlacaktýr.
Altýn yatýrýmý yapmak için Ýþ Portföy Altýn Fonu(TTA) aldým fakat altýn %2 kapattýðý halde fon bugün -%0.35 negatif getiri yaptý. Sanýrým yanlýþ fona yatýrým yaptým altýna göre hareket eden fon önerisi olan var mý?
Memento mori
Dostlar, su anda fon turune gore en iyisi olan KIG PORTFÖY para piyasa fon hakkinda goruslerinizi alabilir miyim....
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
ben geçmiþte yýllarca tca taþýdým bazen öyle oluyordu ama yine de geriye doðru 10 yýl karþýlaþtýrýrsanýz tca yýllýk bazda fiziki altýndan düþük getirmemiþ hiç, tta'nýn da farklý olduðunu sanmam, o þekilde inceleyin bir de satýþ vermeden. sonuçta bu fonlarda sadece altýn yok altýnýn faize konmuþ hali var. myfinans teþekkürler bu arada.
Yer Ýmleri