Isportfoy ile tefas arasinda bir bakim calismasi tarzi bi durum var herhalde. Veya bankalar bazi fonlarin fiyatini dogru cekemedi bugun icin. Vakbn da ijt ve tge fonlarinin fiyatlari guncel degil. Tefasta guncel olmasina ragmen.
Isportfoy ile tefas arasinda bir bakim calismasi tarzi bi durum var herhalde. Veya bankalar bazi fonlarin fiyatini dogru cekemedi bugun icin. Vakbn da ijt ve tge fonlarinin fiyatlari guncel degil. Tefasta guncel olmasina ragmen.
ZFB ile ilgili mail yoluyla şikayet yazısına karşılık akportföyden gelen cevaba bakar mısınız
" Yatırım yapılan 20 adet şirket sürekli olarak monitör edilmekte ilgili değişiklikler dönem içerisinde yapılabilmektedir."
sanırım benden başka yazan olmadığı için adamlar kafa bulmuşlar
bende akportföyü monitör ettim , sadece hisseler de değil ,fonlarda da kol kesmek oluyormuş demek ki
hayırlı işler diyeyim
bizim yabancı hisse senedi fonları amerikan borsa etf'lerinden daha mı iyi yönetiliyor yoksa misal dün nasdaq bu kadar düşmüşken bugün bizdeki nasdaq fonlarına artı yazdıran usd/try faktörü mü tam çözemedim..
Hisse Ağırlıkları farklı misal Aft + getirirken yay - getirmiş.
Gösterge kur da %0.37 artmış. Doların etkisi de var.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Berkshire Hathaway, Tayvanlı şirketin hisselerinin yükselmesine neden olan çip üreticisi TSMC'de 4,1 milyar dolardan fazla hisse satın aldığını söyledi
Reuters
-----------------------------
Adam işi biliyor aynı bizim borsa üstadları gibi , hisseyi alıp bir süre sonra , bak bunu aldım uçacak kaçacak
---------------------
ve gerçekten uçup kaçıyor aldığı hisse
81,14
+8,34
(+11,45%)
basını da besleyip kullanmayı ihmal etmiyor tabi , bizim üstatlar sadece kuşlu siteyi ve telegramı kullanabiliyorlar
Elinde IJC fonu olanlara da hayırlı olsun , yarın fon katılımcı sayısı kesin artar![]()
Yatirimcilar burayi okuyorsa soyleyeyim ijc fonu icerisinde tsmc hisse orani %1 civari
Guzel secimler ama 4-5 dusurun bence. Selektif olmakta yarar var
Vergi beyanname filan olaylari olmasa etf almak daha mantikli ama vergi beyan etmek gerekli. Pasif yonetilen yabanci fona yatirim yapmanin tek avantaji vergi beyan etmekten kurtarmasi bence.
Yer İmleri