bu limon suratlı da herkese bilgi dağıtıyor ,her yerin bilgi olmuş senin ,kendine hayrın yok
bu limon suratlı da herkese bilgi dağıtıyor ,her yerin bilgi olmuş senin ,kendine hayrın yok
Limon kelimesini duyunca ,Lemon rumuzlu arkadaşa çağrı mı gidiyor ne hemen damlıyor, sana birşey dediğimiz yok abi![]()
Şuna kanaat getirdim içinde yerli yabancı 1 tane bile hisse veya yabancı fon olsun , fon alacaksam o hisseleri veya yabancı fonları incelemeden almam
emtiadır şudur budur , emsallerinin getirilerini aylık değil . haftalık bazda geriye dönük olarak incelemeden almam
elimde kalan tek fon OJK , akportföyün gümüş fonunu sattım ama yapı kredinin gümüş fonunu önümüzdeki günlerde düşünebilirim (incelemek şartıyla)
Yine yenilebilir enerji iklim cart curt fonunu YJH verdim , sebebi portföyü iyi ama ağırlıklı hisseleri ABD de bile şişmiş ,dandik norveç,danimarka Avrupa hisseleri bürekli kaybediyor , mq Norveç ne yapsın yenilebilir enerjiyi adamların nüfusu ne ,yeraltı kaynakları ne
ABD resesyona girer mi kimse bilmiyor ama girse de girmese de , rahat bir NASDAQ yok 2 aşağı bir yukarı olabilir ,resesyona girerse bu 3-4 aşağı bir yukarı olacaktır ABD de iki bunak var , adamlar 80 yaşını geçmiş birisi havayla konuşuyor ,diğeri ne yaptığını bilmiyor ve ikisi çekişiyor
sistemleri o kadar sağlam ki bu ikisini bile sürebiliyorlar
adam yarı iletkenci elekrikli araba malzemesi almış 4 milyar dolarlık
ulan ben 60 yaşındayım alamıyorum(alamıyorum derken uzun vadeli anlamında yani) ömrümüz yeter mi diye , 90 yaşında bu alıyor uzun vadeli , ama doğru bir seçim yaptığı ,kendisi adına olmasa da mirasçıları adına ...
Son düzenleme : Germiyan; 16-11-2022 saat: 20:14.
Ben size açık seçik ,net bir şey yazayım .
Bir fonun portföyünde hepsi burada hissesi varsa kesinlikle o fonu almadan önce 10 kere düşünün
bilmeyenler için D-MARKET Electronic Services & Trading ADR (HEPS)
link :https://tr.investing.com/equities/dmarket-adr
bir fon nasıl bir istikbal görüyor ki portföyönün hisse senedi oranının %4 ünü bu hisseye gömüyor , cevabı monitör olarak geldi , olacak iş mi bunlar
bana akıl verenler nasıl oluyor bu işler siz cevap verin ben ikna olayım
hisseyi kötülediğim için değil 1 sene önce halka arz olmuş 9 küsür dolardan ,şimdi ,şu an 0.70
son bir not , biraz araştırdım hiç bir fonun hepsiburada hissesi yok sadece ZFB de var
Gözümden kaçmış olabilir , bilen arkadaş varsa lütfen yazabilir mi başka bir fonda hepsiburada hissesi var mı ?
bu benim için gerçekten önemli .
Teşekkürler...
özelden de yazabilir, teşhir edecek değilim ,sadece doğruluğunu teyit için inceleyeceğim
Buradaki arkadaşların bir kısmı tanımadığı için , amma kafaya takıyorsun diyordur muhtemelen , kimisi de paran çok kıymetliyse ne işin var fon olayında vs diyorlardır
Bunu diyenlere samimi söylüyorum saygım yoktur ,olmaz ,olmayacaktır ,
çünkü böyle düşünenler samimi söylüyorum cahil insanlar
ABD de Avrupa da bu işler nasıl gidiyor bilmiyorum doğrusu ,paranı benim adıma kullan diye emanet ettiğin insanı /kurumu dolaylı olarak denetlemek medeniyetin kendisidir , vicdanına bırakmak doğu toplumların ,kaderciliğin tezahürüdür derim konuyu kapatırım
Yer İmleri