Youtube de Cihat amca takdigi o filtreliyo bir de renk veriyor filan sorsaniz keyfim ole istiyo filan diyo ama gecenlerde bol bol altin aldim filan diyordu altin da dusuyo idi simdi de cikiyo tabe gene dogru bildi amca ama enteresan bisi var dusse de ciksa da ben toplarim diyo da bu amca surekli gelir gelip yatirim yapiyo ise ne zaman harcama yapiyo yada harcama dan bikmis mi biz surekli market fiyatlarini arastirirken bu amca hic onlara takmiyo gibi surekli fon konusuyor arada marketleride anlatabilir oysa
Surekli ev alicam kredi karti faizi dustu yapistircam simdi 1.70den diyip duruyo enteresan...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
hocam kubilay hanın çin seddi hakkındaki sözünü duymuşsunuzdur ne kale yaparlarsa yapsınlar o kale ancak onu savunanlar kadar güçlüdür. demek istediğim kullananda strateji-taktik yoksa excel naapsın: )
cihat bey sürekli bankalar kredi yağdırıyormuş gibi konuşuyor. daha kötüsü kartın asgarisini ödeyin her ay diyor yahu asgari ödersen gelecek ay tüm limiti kullandırıyormu banka? hayır. asgari ne yatırdıysan onu kullanabilirsin sadece, sanki her ay limit fulleniyormuş gibi konuşuyor, işe yarar bilgiler edinemediğim için uzun süre önce takibi bıraktım. yatırım konusunda beni yıllardır yanıltmayan tek isim mert yılmaz.
Son düzenleme : friendly_1980; 05-12-2022 saat: 12:13.
bence de güzel olur, sayfanın amacı da birbirimize faydamızın dokunması zaten,
mesela ben de şu anda %10 rpd, %8 njy, %6 kub, %5 kıs, %5 ysu, %3 nnf, %3hvs, %3 goh, %3 alc, %3 adp, %3 ıjt, %3 gzy, %3 gzl, %2 ojt, %2 afa var, kalanı da ppf ve çeşitli hisselerde.
Amacım yabancı borsa tarafını biraz daha arttırmak ama hangileri olacağını belirleyemedim, düşüşlerde de bist fonlarına ekleme yapmak veya beğendiğim bazı hisse fonları almak (mac, oph, gmr, mps) gibi, gerçi çeşit çok olunca takibi zor oluyor ama daha mı faydalı olur onu tam bilemedim.
Saygıdeğer foncular;
Stopajı olmayan euro bazlı hazine döviz bazlı sukuku diye bir şey var mı?
Vergi-beyanname-stopaj kapsamına girmeyen ve istediğim zaman rahatlıkla alıp istediğimde ragatlıkla satabileceğim faiz dışı yatırım aracı arayışındayım.
Bilginiz dahilinde ise aydınlatabilir misiniz?
![]()
Rbk fonu yüksek oranda döviz kira sertifikası bulunduran bir fon. Stopaj kesintisi yok.
Yer İmleri