öncelikle geçmiþ olsun. insan cidden üzülüyor ama çevremizde huzur olan ülke varmý zaten. coðrafya kader iþte: ( vallahi parasýnda falan kesinlikle deðilim allah þahit böyle þeyler olduðunda bomba yaþam sevinciyle dolu bir genç yerine keþke beni alsaydý dediðim öyle çok oluyor ki.
bu olay bistte bir düþüþ trendi baþlatýrmý dersiniz? bana alternatifsizlik yüzünden en çok 4100'e kadar bi düzeltme yapýp yoluna devam edecek gibi geliyor. his yani.
fon getirilerim neden tefasta yazanýn genelde %10-15 fazlasý oluyor? acaba tefas vergi kesintisini düþerek mi yayýnlamaya baþladý getiri oranýný..
Isportfoy ile tefas arasinda bir bakim calismasi tarzi bi durum var herhalde. Veya bankalar bazi fonlarin fiyatini dogru cekemedi bugun icin. Vakbn da ijt ve tge fonlarinin fiyatlari guncel degil. Tefasta guncel olmasina ragmen.
ZFB ile ilgili mail yoluyla þikayet yazýsýna karþýlýk akportföyden gelen cevaba bakar mýsýnýz
" Yatýrým yapýlan 20 adet þirket sürekli olarak monitör edilmekte ilgili deðiþiklikler dönem içerisinde yapýlabilmektedir."
sanýrým benden baþka yazan olmadýðý için adamlar kafa bulmuþlar
bende akportföyü monitör ettim , sadece hisseler de deðil ,fonlarda da kol kesmek oluyormuþ demek ki
hayýrlý iþler diyeyim
Yer Ýmleri