dostum su anda getirileri iyi olan fonlari ekledim YFV de 100mk altinda getiri oldugu icin bugun satis verdim diger ikisi devam ediyor... teknoloi yada yabanci fon larda hala negatifler gorunuyor AFT bugun yuzde 5+ getirdi ona laf olmasa da hala bir duzgun yonde degil...
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Gayet güzel bir portföy. Bende yaklaþýk 15 gündür Emtia, Teknoloji ve yabancý fonlarýn tamamýndan çýkýp benzer ama daha az Bist fonlarýndan oluþan bir sepet yaptým. Sadece AHI yerine artýk MAC alýyorum çünkü Sasa ve Smartg gibi benzer hisseler ser düþünce etkileniyor ama MAC çok dengeli bir portföy içerdiði için daha iyi durdu.
Her ne kadar dün coþku olsa da Abd borsa ve Teknoloji fonlarý buralardan girilecek durumda deðil bana göre hala faizle ilgili söylemleri deðiþmedi düzeltme olursa gireceðim.
Gümüþ uzun süre canýma okudu 20.60 normalde yüklü alýrdým ama hiç dokunmadým orada bir kýsa vade kar oldu alanlara.
Bist 100 için Pazartesi-Salý kýsa bir düzeltme gelebilir sesleri yükseliyor. Sanýrým Kara harekatýda haftasonu gibi baþlayacak gibi konuþmalar. Kýsa bir düzeltme olursa sepeti sizinki gibi geniþleterek full yerli yapacaðým. Orada baþýmýzdaki siyah kuðu dolar kuru. Ýnþallah Þubattan önce sert hareketler olmaz yoksa gene çarþý karýþýr. Herkese bereketli bir ay dilerim.
Sormayý unuttum fonlarýn günlük kapanýþýna ayný akþam nereden ulaþýyorsunuz? teþekkürler þimdiden bilgi için.
Yer Ýmleri