Siyasi ekonomik gelişmeler iyi takip edilmeli , yukarı çıkaranlar da bir gün çıkarsa sonuç hüsran olur
haklısınız defter kalem alıp bi hesap şart böyle durumlarda. muhalefet gelirse(bence düşük ihtimal), faizi artıracağı kesin. %30 yaparlar en fazla o da uygulamada şu an zaten %30. 90'lı yıllardaki gibi %70 yapıp 2001 gibi bir krize yol açmayı göze alabilirler mi sanmam. borsa düşerse düşsün tavrına girip faizi de %30'da bırakırlarsa bu kez döviz fırlayıp gider. neticede onlar da borsayı desteklemek zorunda kalır. farklı bir senaryosu olan varsa paylaşsın.
valla altın fiyatlarını destekleyen devlet hiç duymadım ama 2008 krizinden beridir her devlet yönetimi borsasını destekliyor. özellikle kriz zamanlarında. devlet bir insan için herşeydir, ormana yalnız bırakılsak hayatta kalabilirmiyiz, hayır. sosyal sistem ile uyumlu evrimleşmişiz. kanaatim odur ki devletin gittiği yola uyan bir insan şu kısacık ömrünü güzel geçirir: )
yeterli teknik bilgisi olmayan hiçkimseye gir-çık yapmasını önermem hocam. özellikle de borsada. ha ben burda giriyorum çıkıyorum diye yazdığımda bana uyan uyar, her zaman da haklı çıkma garantim yok tabi. ama uzun vadede hep faizden iyi kazandım. benim kriterim o. enflasyonu yenme hayaliyle yola çıkanlar hep hüsrana uğradı. kaldıraca, kredili işleme bulaştılar, olmaz. enflasyona en yakın kazanç normal borsada zaten.
Yer İmleri