emtia larda cok surundu , altýn cýkarsa ,arkadan takip gelebilir.
emtia larda cok surundu , altýn cýkarsa ,arkadan takip gelebilir.
Ýnveo portföy çoklu varlýk katýlým fonu CVK kodu ile iþlem görmeye baþladý. Valör 1 gün. Stopaj kesintisi yok.
mesajým bulunsun.
Kaçýrdýðýn fýrsatlar senin deðildir...
Nrg ve nvb fonu ne zamandýr (gunluk bazda )27 nin üstünde takip eden varmi ?
Son düzenleme : paramanya; 23-03-2023 saat: 12:11.
takip edelim bakalým , performans nasýl .cvk nin
Fön yumurtadan ilk zýpladýðý dönem beðeniyordum, o dönem küreselciliði pek yoktu TC piyasadan nimetlenip rahvan gidiyordu . Sonrasýya, küreselleþme macerasýna aðýrlýk verdi, ilgilenmedim. Þimdisiye baktým, 2022 baþýdan itibaren küreselleþmeye geçiþ macerasýný fulllemiþ, tamamlamýþ... biraz da % 10 küsür falan yerli hisse taþýyor, viopta da pozisyonlarý var artýk hedge midir, ikili iþlem midir ( pair trade ) , gümüþ kontratý mýdýr baþka bir pozisyon mudur vioptaki portföyün o kýsmý bilmiyorum... neticede mavi kuþta her gün net pozisyonlarýný açýklýyorlar , oradaki ayrýntlý portföyü dikkate almak lazým, orada yerli hisse % 12 yazýyor güncel ... yani bu fönün performansýna bakacaksan TL taþýdðý pozisyonlarý önemsemeyip, döviz bazlý olarak 2022 den itibaren bakmamýz gerekir getirisine gibi görünüyor... hee bir de içerdeki enflasyon üzeri getirmesi lazýmmm
Telli Fastaki diðer yabancý fonlara göre daha iyi getirmiþ 2022 de döviz bazýnda... yalnýz bu getiriyi elde ederken grafik lineerden üzak , zikir zakýrlý bir grafik... heee zaten dier yabancý fonlar da ayný zikir zakýrlý....
benim bu fön hakkýnda herhangi bir görüþüm yok , nötrüm...
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
herkeþ refiye'nin rapdiye fonunu þakýr oldu mavi kuþta... fönlar büyüdükçe esnekiyetleri cevvaliyetleri nanay oluyor.
na na na nanay , seyyal taner elenor müzik... geceye bir korku filmi býrak ... hangi çözünürlükte izlediðinizin önemi yok , bir þey deðiþmiyor na na na nanay
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer Ýmleri