Bu arada ben de doların seçime kadar yükselişinin fazla olmayacağını düşünenlerdenim. Daha önce papaz olayında bunun benzerini yaşadık. 2 yıl a yakın dolar süründü. Doların yükselmesi demek enflasyon demek bu anlaşıldı. Enflasyon yükselirse herkesin canı yanıyor, ihracatın falan hikaye olduğu ticarette bile durma noktasına gelindiği anlaşıldı. Kur korumalı fona çok talep olduğunu duyuyorum. Özel banklar da hazine ve MB ile sistemlerine entegre ettiklerinde vatandaşın ilgisi bu ürüne daha da artabilir. Mb marta kadar faizi indirmez ise kur 8 leri bile bulabilir belki daha da inebilir düşüncesindeyim. Ama o kadar düşmesine izin verilir mi bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz. Bu arada faizi ve kur getirsini beğenmeyenler borsa veya belki kripto paralarda şanslarını deneyebilirler. Asla yatırım tavsiyesi olmasın sadece bu plana göre kendi adıma bir strateji geliştirmeye çalışacağım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
is portfoy sayfada guncelleme yapmadi, para piyasalari borclanma araclari dahil..
yilbasi eglencesine mi katildilar ne
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Bir ülkenin göstergesi , cds ve tahvil faizleridir.2 Side tap seviyede .bakan 420 milyar ülkenin borcu var diyor .borcu yapan ve yaptıran kimse o ödemesi lazım
Yer İmleri