Hesaptaki fon fiyatı ile Tefas fiyatı farklı olan var mı arkadaşlar. IJC IPV ve YAY güncel fiyatları işlememiş. İş portföy kendi siteside tefastan farklı gösteriyor ama tarihi de güncel 5 Eylül.
Hesaptaki fon fiyatı ile Tefas fiyatı farklı olan var mı arkadaşlar. IJC IPV ve YAY güncel fiyatları işlememiş. İş portföy kendi siteside tefastan farklı gösteriyor ama tarihi de güncel 5 Eylül.
Arkadaşlar özel sektör tahvillerinin yoğunlukta olduğu yatırım fonu var mı, varsa kodu nedir? Ayrıca en yüksek getirisi olan ppf hangisi?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
bir de 20 senedir değişmeyen fon alanlara uygulanan 1 gecelik %4 repo muhabbeti nedir yav? birincisi politika faizi %25 iken neden devlette böyle çifte standart? ikincisi madem alımda valöre repo uygulanıyor satıldığında neden 3-4 gün valörde repo uygulanmıyor?
Nemalanma faizini mi diyorsunuz sanırım. Aracı kurumlar repo yada BPP üzerinden değerleme yapıyor benim işlem yapıp denediklerim böyleydi. Banka ise para piyasası fonu var ise onda değerleme yapıyor repo gibi %4 olmuyor benim fonlar aktifte para piyasasında değerleniyor mkk saklama ücreti gibi masrafları da almıyorlar fonun dönüşünde de hemen bono alıp o günü de değerleme şansı var.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Yer İmleri