avm projelerine ortak olurkenen projede ilk bakılacakların arasında, o avm deki tükkanlarda satılık olan var mı yoksa hepsi kiralık olarak mı duracak... içinde farklı mülk sahiplerinin olduğu avm ler bence sağlıklı değil...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
21 eylül ppk'da bir 10 puan mı gelecek yoksa 5 ve 5 olarak zamana mı yayacaklar bakalım.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
Merhaba fon sepeti fonları ile ilgili teknik bir sorum olacak fon sepeti fonların de stopaj 0 , biliyorum fakat fon sepeti içine aldığı fonları alıp sattığında stopaj ödüyor mu yani ben örneğin IRF fonunu sattığım zaman İstanbul portföy gidip o fonun içerisinde yer alan benim payıma karşılık gelen 11 tane değişken fonu satacak.. sattığı zaman stopaj ödeyecek ve fon değerine yansıyacak mı?
RPD -0,93
YAY +0,65
FUB +0,08
MAC -1,99
YAS -2,34
RIK +0,07
RPD YAY ve RIK verileri kesin değil.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Yer İmleri