-

Originally Posted by
Byccx
bende bugün bankadaydım
öyle abartıldığı kadar tl ye hucüm yok
bi teyze vardı,onun dışında tl isteyen olmadı
Size öyle denk gelmiş. Ben bir kaç gündür kalabalık görüyorum. Bugün ilk kez bir döviz bürosu kepenk indirmiş olarak gördüm. Orada birisine neden kapalı diye sordum. Döviz satmak istemiyorlar herhalde dedi. Neden? dedim. Arkadaş yarın artacak şeyi ucuza neden satsın ki dedi.
-
Dolar ile Mevduat arasındaki fark kadarki zararı devlet verecekmiş. Yeterki mevduatta dursun diyor C.Bnı. Yeni sistem
-

Originally Posted by
ayurdakok
Dolar ile Mevduat arasındaki fark kadarki zararı devlet verecekmiş. Yeterli mevduatta dursun diyor C.Bnı. Yeni sistem
Onu mevduatı olan normal vatandaşa değil firmalara ödeyecekmiş.Firmalar kur yüzünden fiyatlandırma yapamıyorlarmış.
-

Originally Posted by
myfinans
Onu mevduatı olan normal vatandaşa değil firmalara ödeyecekmiş.Firmalar kur yüzünden fiyatlandırma yapamıyorlarmış.
Hmm. Vatandaşa bişey yok mu?
-

Originally Posted by
myfinans
Finans bireyler için ayrı firmalar için ayrı ben öyle anladım.
https://tr.euronews.com/2021/12/20/c...leme-ac-klamas
-

Originally Posted by
Tbey35
Firmalar için net söyledi ama
Normal vatandaş için net bir sistemden bahsedilmedi.
Belki içerisi daha sonra doldurulur.
-

Originally Posted by
myfinans
Mevduatçılar kaptılar avantajları gene.
Ben ikna oldum
Yarın ilk işim uzun vade mevduat yapmak olacak
"Bankada parası olanın kur yüksek endişesi olmayacakmış" TV'lerde alt yazı geçiyor.
Tamamen ikna oldum.
Ben de tam ikna olacaktım bi gülme geldi olamadım yine
-
Mevduata gore PPF daha avantajli diye tuttugumuz paralar yandi mi ? Kur farki yerine ayva yiyecegiz herhalde.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri