-

Originally Posted by
Lucky Player
bahtı açık , daimi bronz tenli arkadaş ;
oyak portföyün* otj fön sepeti fönü var.
*vote-white
reis, OTJ fonu içinde hep değerli metaller var...
savaş esnasında değerli metaller artar, haklısın....değerlendirecem...teşekkür ederim..
oyakportföy olmasa iyi idi ama yapacak bişi yok...kendilerini hiç sevmem..
-
-
https://twitter.com/tashecon
timothy ash amcam son zamanlarda sık sık rusya-ukranya gerginliği ile ilgili tweet atar oldu..
halihazırda piyasalarda fiyatlarda bunun yansıması görünmüyor ama sanki belki..........
şu an ortam putin için bulunmaz kaftan..abd de enflasyon+petrol krizi+fed sıkılaştırma+ab rusya yaptırımları+LNG vs vs vs...
sallıyorum çok ciddiye almayın....
-

Originally Posted by
zenci42
MJB'nin yapay zekası Aralık ayında %6'lik iShares MSCI Russia ETF almış portföye yapay zeka Putin'i hesaba katmıştır umarım.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-
OTJ .....gümüş (%28,85)+altın(%10,60)+platin(%13,68)+paladyum (%12,97)
gümüş çok fazla...stress yapar...
-
Bende hep adimiza dikilen fidanlar uzerinde ismimizin yazili olacagini dusunup, gunun birinde o agaclarin karsisisa gecip hey gidi gunler demek istiyorum ama adimiza dikilen fidanlarin isim kunyesinden bulmak cok kolay olmasa gerek 

Originally Posted by
ActuallyMelik
Arkadaşlar konu dışı ama e-devlete girince aramaya "fidan sahiplenme" yazar ve karşınıza gelen ekrana onay verirseniz adınıza ücretsiz 3 fidan dikiliyor ve nereye dikileceğine dair bir sertifika veriliyor.
Bu hükümetin olduğu yerde insanın içinden hayırlı iş yapmak gelmiyor biliyorum ama ülkenin geleceğini düşünüp geniş perspektiften bakalım.
-

Originally Posted by
Lemon
MJB'nin yapay zekası Aralık ayında %6'lik iShares MSCI Russia ETF almış portföye yapay zeka Putin'i hesaba katmıştır umarım.
ERUS - EWZS - FILL - IGV - IUSG - IYW - TECB gibi ETF ler ile
AFS - AOY - ESG - IDT gibi de yatirim fonlarindan olusuyor.
-
Otj portföy dağılımı yaklaşık yüzde 50 altın, 25 gümüş, 13 platin, 12 paladyum şeklinde.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri