-

Originally Posted by
MedwiG
Fonlardan uzak durun bence borsanın bir başka laciverti. Dolar düşecek deniyor, youtubedan Nasd** da düşer deniyor. Youtube da aratın devrim akyıl.
-

Originally Posted by
Econfin
Fonlardan uzak durun bence borsanın bir başka laciverti. Dolar düşecek deniyor, youtubedan Nasd** da düşer deniyor. Youtube da aratın devrim akyıl.
Benim gibi ekim, kasım aylarında girenlerin ne fonlardan ne borsadan yüzü gülmedi bir türlü, dolar ve borsanın çıkışıyla bir süre kâr ettiğimizi sandık sonra başladığımız yere geldik, hatta sonradan yapılan ek alımlardan zarar ettik. Şu an vadeli ve borçlanmalar dışında gidilecek yer kalmadı herhalde veya riske girip yerli, yabancı hisse fonlarda uzun vadeli bekleyeceğiz. Tabi bir de petrol ve altın tarafı var ama bunlar da ne kadar yükselir şüpheli.
Son düzenleme : ersunan; 24-01-2022 saat: 09:23.
-

Originally Posted by
Econfin
Bugünler için ideal fon ---- tzt --- yot ---- En azından Mart sonuna kadar piyasadan iyi getiri sunuyor gibi.... Yatırım tavsiyesi değildir....
-
NasdAK haziran 21 fiyatlarina kadar inmis artik yeter yahu

Originally Posted by
myfinans
Nasdag'ı durduramıyoruz efendim, düştükçe düşüyor, bugün de şimdilik -1,5'u var.
-
Dolar getirisi bu gün eksi binde 1,2
-
Eurobond dolar bazlı
GPC-GAS-ODS-YDZ fon alan varmı bu formda
Memnunlarmı acaba.
-

Originally Posted by
ressam
Bugünler için ideal fon ---- tzt --- yot ---- En azından Mart sonuna kadar piyasadan iyi getiri sunuyor gibi.... Yatırım tavsiyesi değildir....
Sağ ol var ol ressam.
-
Nasdag şovuna kaldığı yerden %-3'le devam ediyor geceyi kaçla kapatacak Allah bilir. Sırada ürkek şahin FED ve aktif bir çatışmaya dönme olasılığı giderek artan Rus Ukrayna sorunu var. At izi it izine karıştı sonumuz hayrolsun.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri