Daha kotuleride var GZN fonundaki zararim yaklasik %30 civari. IPB de %14 zarardayim. FJB de %17 zarar. Neyseki pek kafaya takmiyorum portfoyun %20 si bunlarda. Yapacak birsey yok mecbur bekleyecegim. Belki yaz basi belki 2023 cikariz duzluge. Yakin zaman icin pek umidim yok.
Bugun kismen kol kestim , gostergeler cok ic acici degil, bizde kur baskilandigindan yabanci fonlar direkt eksi yazmaya devam ediyor
IPB bu aralar baya kötü gidiyor.
Çok övdük zamanýnda þimdi aþýrý berbat aksiyon alýyorlar
Saygýlar.
mkk da gene veri yok
bunun niye sikintisi oluyor yahu...........
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Evet sayýn BlackMirror, IPB bende yok ama Ýstanbul portföyün bir fonu olduðu için maalesef bu fon da durumdan kötü etkilenmiþ görünüyor. Yapacak çok da birþey yok, geçen gün Turgay bey de son 15 yýldýr hiç böyle bir durum yaþamadým diyordu ama asýl kazancýn da borsadan geleceðini söylüyordu. IIS ve FYA fonlarýný baþarýlý buluyorum ve günlük hareketlere pek de takýlmamak lazim bence. Bende GZN yok ama bunun kardeþi olan GZM fonu var, maalesef çok kötü yönetiliyor. Dün de 195'lerden TÜPRAÞ aldýlar, bakalým daha ne kadar sabýr göstereceðim.
M2006C3MG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Selamlar Burak bey, IIS risksiz bir fon deðil ki. Risk seviyesi 6 diye biliyorum ben. IIP olabilir belki dediðiniz fon. Valla FYA ve IIS de fena tokat yedim ama sabýrla taþýmaya devam ediyorum, yaapcak birþey yok maalesef.
M2006C3MG cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dün %0.4 düþen osd bigun yüzde 0.2 artý getirdi. Dengesizlik.
Yer Ýmleri