-
Dostum THYAO da yuzde 20 gorunce hic satilir mi
Ben 2008 de 5x yapmistim THYAO da
hani %500 sermaye artisi filan fisman donemleri 10 liradan bolunup 2 lira olup sonradan 12-14 olmustu...

Originally Posted by
myfinans
sn regal
Hoşgeldiniz, nerelerdeydiniz, özlettiniz kendinizi.
Garanti diyordunuz evet, 6 tl civarıydı galiba.Birde odaş vardı galiba.
Ben de THY biriktirecektim
Ama %20 karı görünce sattım.
10,520'den almıştım Mayıs 2020'de
Şimdi 40 olmuş.
Sizin sistem vardı hala devam ediyormusunuz o sisteme.
-

Originally Posted by
matac
Doğrudan ortodoks şekilde Faiz artırımı olmaz. Olursa da gerçekten cok ciddi kur şokundan sonra mecbur kalarak yapar bu zihniyet. Umarım yanılırım.
Ama eşeği boyayıp at diye satmaya çalışmaları muhtemel. Ki buna super bono, enflasyon endeksli mevduat vs. diyecekler ki. Bugün baklayı da ucundan çıkarmışlar.
Bizleri tavuk gibi KKM kumesine doldurdular. Mevduata gore En iyi secenek buydu Aralik ayindan beri.
Simdi de super bono veya enflasyona endeksli mevduat ile KKM yapanlari vuracaklar gibi.
Fed den sonra neler olacak bakalim. Son 1-2 haftadir Zar ve Brl gibi para birimleri dolara karsi bayagi bir deger kaybettiler. KKM olmadan once bu para birimleri ile benzer performans gosteriyorduk.
Enflasyona endeksli tahvilin hazirliklari tamamlanmis.
https://twitter.com/e507/status/1521...ngNbcy9XPUGRCw
Gpg yoneticiside Eral bey de uzun soluklu ralli bekliyormus 1-2 yil surecek.
https://twitter.com/eralkarayazici/s..._0Sxv-jq3eYs_Q
-

Originally Posted by
bgtr
Yabancı fonlar bayram tatilinde fiyat açıklıyor miydi
Akbank'ta Akbank fonlarını gösteriyor; sanırım her bankanın (portföy kuruluşunun) kendi fonları gösteriliyor.
Yeni Teknolojiler Fonunun süzülerek aşağı inişini sado-mazo bir zevkle izliyorum
-

Originally Posted by
bgtr
Yabancı fonlar bayram tatilinde fiyat açıklıyor miydi

Originally Posted by
ActuallyMelik
Akbank'ta Akbank fonlarını gösteriyor; sanırım her bankanın (portföy kuruluşunun) kendi fonları gösteriliyor.
Yeni Teknolojiler Fonunun süzülerek aşağı inişini sado-mazo bir zevkle izliyorum

Cuma, Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri ve gecelerinin sonuçlarını toptan olarak üzerimize boca edecekler Perşembe sabahı.
-
Bu gece böyle mi olacak acaba
-

Originally Posted by
ActuallyMelik

6 ay önceki fiyatına gelmiş, göz kırpıyor gerçekten
-
-
MKK da fon fiyatlarina baktim, hic bir yeni deger yok. Demekki sabahi beklicez...........
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri