-

Originally Posted by
servetbey
Portfoy dagilim raporu
Portföy dağılım raporunda fonun içeriğinin ne kadarının mevduata bağlandığını görürsünüz. Mevduat bağlanma faiz oranı görünmez.
-

Originally Posted by
servetbey
Halil Rencber nasil
adam excel i bile lisansli degil di ya o sekilde youtube de video yapti bu eleman haha
halil reçber teknik takılır ve 5-10 sene önce revaçtaydı , ama bitti ,insanlar artık bunlara prim vermiyor
ve gerçekten bu duruma seviniyorum
-

Originally Posted by
emregunes
Portföy dağılım raporunda fonun içeriğinin ne kadarının mevduata bağlandığını görürsünüz. Mevduat bağlanma faiz oranı görünmez.
Gösterir göstermek zorunda. Fonun biride Denizbanka %11,50 bağlamış mesela miktar küçük ama mide bulandırıcı.
Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep
-

Originally Posted by
Lemon
Gösterir göstermek zorunda.
Tekrar kontrol edeyim.
-
kriptocular ZFB ye son zamanlarda üşüştüler ,portföyü incelemeden tabi , ama yarın en az eksi 3 en fazla eksi 3.70 buna da sevinmedim desem yalan olur
-
Bence yarın TGE alınır ,kumarı deneyelim bakalım (KUMARKELİMESİ TARTIŞMAYA AÇIK)
kendime tavsiyemdir
-

Originally Posted by
servetbey
Halil Rencber nasil
adam excel i bile lisansli degil di ya o sekilde youtube de video yapti bu eleman haha
ya o kadar uzatıyor ki gereksiz vallahi ne anlattığını bile anlamıyorum o adamın. zaten sabit fikirlilerden bana uymaz. ille alternatif arıyorsanız barış soydan'ı da beğeniyorum. ama o daha çok o haftaki olaylarla ilgili teknik detayları açıklar yön söylemez.
-
bistte cuma günkü %1,6 düşüşe rağmen bu sabahki fon performansları dikkatinizi çektimi? demeye çalıştığım buydu, artık fonlar düşmüyor, bu işte bu tuhaflık var sanki, devlet parmağı komplo teorileri falan : ) aman nazar değmesin vuralım tahtaya: ) hatta abd borsaları da %1 düşmesine rağmen yabancı fonlar da düşmedi hatta akbankınkiler artı yazdı. işte bu yüzden fon trade etmek anlamsız diyorum kaç haftadır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri