Selamlar, Eurobond fiyat takibi için Tradingview'daki kod ne?
Selamlar, Eurobond fiyat takibi için Tradingview'daki kod ne?
Nvb cuma gunu 29.81 getirmiþ birgun nvb birgun nrg yuksek getiriyor karar veremedim...nkolay dan sýkýldým artýk 27 çok düþük kaldi.
Secimden once 30+ vermezse kimse kalmaz nkolay da.
Merhaba,
YNK - Yapý Kredi Portföy Niþantaþý Kar Payý Ödeyen Serbest (Döviz) Fon , Bu fon ile ilgili bilgisi olan var mý?
Kar payý getirisi ne olabilir.
Teþekkürler.
HVU ile ilgili ilk izlenimizi alabilir miyim? aslýnda bu dönemde deðiþkenleri iyi incelememiz gerektiðini düþünmeye baþladým. þöyle ki hvz hisse fonun yýlbaþýndan bu yana getirisi yüzde 1,53, hvu yüzde 15,52, mkg altýn fonu yüzde 8,69. hakkýyla yönetilen deðiþkeni bulabilsek kafamýz rahat eder aslýnda.
HVU - ALLBATROSS PORTFÖY BÝRÝNCÝ DEÐÝÞKEN FON
dikkatimi çekti ,bist de içerigi nasýl acaba ?
gerçekten de RPD karþýsýnda güçlü bir alternatif olmaya baþladý bence de. 6 aydýr istikrarlý olmasý ve ortamýn bu kötü halinde baþarýsý güzel. her ne kadar ben nakdim olsa þu an hisse fondan baþka birþeye yatýrmazdým. direk bist yapan 1 yýllýk vadede herkesten karlý çýkar bence. ama bist 5700-6000 yaparsa HVU düþünebilir temkinli olanlar. veya %50 RPD, %50 HVU yapabilir.
bu arada SUB'un olayý nedir arkadaþlar bilgisi olan varmý? 1 günde %34 bir deðiþken fon nasýl baþarabilir? ekran hatasý galiba.
Döviz dayanaklý, ama hisse içermeyen birþeyler yapmak lazým.
Serbest piyasada dolar 19,40'lardan bahsediliyor bugünlerde.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...13#post6364513
yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Yer Ýmleri