-
Herhangi bir hisseyi taşıyan/elinde bulunduran fonları görüntüleyebileceğimiz bir site veya link verebilecek var mı?
-

Originally Posted by
cennetyolu
Herhangi bir hisseyi taşıyan/elinde bulunduran fonları görüntüleyebileceğimiz bir site veya link verebilecek var mı?
Tüm fonlar olmayabilir
Son bildirimleri yansıtmıyor olabilir
https://anlikfon.com/hisselerin-fonl...ki-dagilimlari
-
Rpd %1.22
Yas %2.49
Yle. %1.53
Zjv %1.45
Buy %0.48
-
Sadece hisse yogunlari gösteriyor sanırım değişkenlerin içinde de hisse var onları göstermiyor yada ben bulamadım( anlık fon)
-

Originally Posted by
manevracı
Ben 4 yildir fon aliyorum genelde bist100. Ne alirsam alayim bes fonu tefas fonu alacagim fonu hep son 1 yilin 3 yilin en iyisine bakarak sectim. Hic pisman olmadim basari tesaduf degildir diye dusunuyorum. Bistte Nnf nrc mac beste alr nasdaq aft yay gecmis veriler gelecege ait veri sunmaz ama o urun bist nasdaq vs yukselecekse bunlardan sasmadim. Vadeli mevduat muadili de kullaniyorim kisa sureli de olsa ppz ve nrg den sasmadim. Bir tane daha bulup 3une bolebilirsiniz. Ama 6aydir 1 yildir zirvede getiri getirmislerden olsun.
Teşekkürler, ben de nrg ve ppz şeklinde böleceğim sanıyorum
-

Originally Posted by
cihangirkonya
Rpd %1.22
Yas %2.49
Yle. %1.53
Zjv %1.45
Buy %0.48
EKF kodlu Qinvest portföy kira sertifikaları fonu( Elindekini kaptır fonu veya enayi kandırma fonu ) hakkında düşüncelerinizi merak ediyorum.
-
rpd'nin hisse senedi payını %40'a kadar çıkarması bir tek beni mi kaygılandırıyor? umarım ne yaptıklarını biliyorlardır ve türev tarafta tedbir almışlardır..
-

Originally Posted by
yuji
İçinde çok az hisse bulunduran fonları nasıl bulucaz ben bulamadım?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri