son bir depo satışı gelirse tadından yenmez... tek hane filen yaksa.. bay kemale kapak olsa...
Originally Posted by Zaf.Dogu son bir depo satışı gelirse tadından yenmez... tek hane filen yaksa.. bay kemale kapak olsa... sonra yine MB baskınına gitmesin...oysa ki halkımız reis'in ekonomik dehası sayesinde halaya çoktan başladı bile
ytd..
Originally Posted by effendy75 sonra yine MB baskınına gitmesin...oysa ki halkımız reis'in ekonomik dehası sayesinde halaya çoktan başladı bile gitsin koltuğa oturunca hem ter basacak hemde bol bol gidecek.. ayağı alışsın... accayip planlarım var.. ama ön şartım sağlam bir dalga daha gelmesi <10.2 altına.. daha ne kadar düşer diye fulleyenleri de yakalım.
Originally Posted by Zaf.Dogu gitsin koltuğa oturunca hem ter basacak hemde bol bol gidecek.. ayağı alışsın... accayip planlarım var.. ama ön şartım sağlam bir dalga daha gelmesi <10.2 altına.. daha ne kadar düşer diye fulleyenleri de yakalım. önümüzdeki hafta beklenebilir. belli ki iyice gözü karartmışlar.
Originally Posted by effendy75 önümüzdeki hafta beklenebilir. belli ki iyice gözü karartmışlar. yarın/24 ünde bekliyorum sonra olursa çalışmaz
Forum Rules
Yer İmleri