Originally Posted by tospa ENAG 19.35 gelmiş. İlki tamam. Bakalım Tuvikte tutacak mı? Tuik den gelen sunnetli olur. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by tospa ENAG 19.35 gelmiş. İlki tamam. Bakalım Tuvikte tutacak mı? enag da 20 çıkmasın diye mi uğraşmış yohh artıq denmesin diye
Originally Posted by tospa Enagrup enflasyonu geliyor. Yüzde 20 ye yaklaşacağını tahmin ediyorum. Tuvik genelde bunun 3 te 1 ini açıklıyor. Bu ay bir tık üzerini açıklayabilir. Tahminim Enagrup 20 ye yakın, Tuvik 7.50-8.50 tuik 8.31 bekliyorum
bir halt olacağı yok.
Originally Posted by ayhan53 tuik 8.31 bekliyorum Yillik kampanya rakami gibi 29.90 da kalmasi icin ne lazimsa o aciklanir. Adamlarin tek isi algi. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Originally Posted by Oralet-osman Yillik kampanya rakami gibi 29.90 da kalmasi icin ne lazimsa o aciklanir. Adamlarin tek isi algi. SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Aynen öyle abi. 29.99 der 30 demez yıllıkta. Şahsi fikrim.
yoh artıq lebron james : 13,83
Originally Posted by ayhan53 tuik 8.31 bekliyorum Yüksek ittimal abi. Sihirli rakamları severiz milletçe))
Originally Posted by ayhan53 tuik 8.31 bekliyorum 8.69 açıklayamaz herhalde 30 üstü istemez kalanı ocakta açıklar yıllıkta 30 u geçer ama 2021 de geçmez
Forum Rules
Yer İmleri