Satýlacak ev kalmayýnca her sokakta sýra sýra dizili emlakçýlar boþ kaldý. Þimdi bazýlarý günlük kira iþine girmiþler. Açýkca yazamasalarda ilanlara - saatlik kiralama yapýlmaz - yazýyorlar. yani saatlik yasal deðil ama þahsen geldiðinde tipine modeline göre bakarýz diyorlar. Metaverse sanal , ama saatlikler gerçek. Parayý nereye basmak istersen....
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Sn turkiye bu adamlar zaten insanlýðýn iyiliðine bir þeyi ne zaman istemiþler ki,hep kötülük hep kötülük.Zaten nüfus 500 milyon olsun yeter diyorlar.500 milyon reel hayatta gerisi sanal alemde bitki misali gözlüklere baðlý yaþar giderler.Zaten filmini bile yaptýlar ,baþrolde bruce willis oynuyordu.Herkes sanalde yaþýyordu.
psikokinetik burda mý ? ucuz ve verimli gýda tedarik zinciri buldum bünye için.
kainatýn BÝR varlýðýndan bütünleþip! kendi birliðinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediðimiz yüce varlýða salat ve selam olsun ! hamza sütbýyýk -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Tavsiye için yazmadýðýnýzý biliyorum. Bu forumlarý takip ediyorum ve her paylaþýmý okumaya gayet gösteriyorum. Az buçuk kendi bilgim de var.
Paylaþýmlarý, akýl süzgecimden geçirip kendi kararlarýmý veriyorum.
Tüm sorumluluk da bana aittir. Kazanç da benim zarar da benim.
Küfür hiç tarzým deðildir. Siz bizim için deðerlisiniz.
Selamlar.
Geçenlerde bir arkadaþ metaverse evreninden 30-40 dolara mý ne arsa almýþ. Bir avm de dükkanmýþ. dedim ki istersen hemen senin arsanýn deðerini artýralým.. senden o arsayý 5.000 dolar verip alsam sonra sen benden tekrar 5001 dolara geri alýp 5002 dolara satýþa koysan ne olur? bayaðý bir düþündü ama biþi diyemedi..
Yer Ýmleri