Þaaak 10 ?
kýþa doðalgaz alacak dolar býraktýnýz mý?
Yapacaðýnýz algýsý ….
Þaaak 10 ?
kýþa doðalgaz alacak dolar býraktýnýz mý?
Yapacaðýnýz algýsý ….
Yapýlan iþin algý olduðunu sanmýyorum. Devlet babalýðýný gösteriyor ihtiyaç sahiplerine yine. Malum þahsýn ruhu piyasa da zaten. Ne olduysa vaktiyle aynýsý oluyor.
Ferrariciler Porscheciler. Natalyalara, Olgalara gidip yüz bini bahþiþ atanlar, Fiipinlerde otel kapatanlar, yatlarda yalýlarda çýldýranlar. Devlet baba tokadý basacaðýna sýrtýný sývazlýyor yine. Olan o.
Yazdýk zaten bunu defalarca defalarca. Malum miktar daðýtýlýrken yazýyordukta dinleyen yoktu emanuke![]()
Arkadaþlar 2001 baþka bu baþka.O zaman tupraþý petkimi ereðliyi sattýlar parasýný dolarý baskýlamakta kullandýlar,rezervler eksi deðildi ,vatandaþ borçlu deðildi kredi geniþlemesi yapmak kolaydý,o grafiklere bakýp bugün anlaþýlamaz.Hatta 2008 ve 2018 de kullanýlamaz.Misal bronson krizi 128 milyar dolarla bastýrýldý bunu neyle bastýracaksýn.Bu bambaþka bir þey kolpaçinodaki aydemir akbaþ ýn cinayet sonrasý dediði yetiþin ey ümmeti muhammet tarzý bir þey yaþýyoruz.Üstelik kapýlarýmýz da kan oldu))))))))
haftaya son bir parti daha sürerlermi aþaðýya yýlsonu kapanýþý için.. noel tatilide var..
Bankalarda makas çok yüksek...HSBC ve QNB ye baktým 12 altýna satýþ vermiyorlar...Kapalý çarþýya gitmek lazým...Orasýda bana uzak belki hafta sonu giderim....
Benim teknik okur yazarlýk sýfýr olduðundan o dilden denen hiç bir þeyi anlýyamýyorum sn tospa.Elbet saygým sonsuz da temel kýsmý çok sakat ondan dayanamadým kusura bakmayýn.Grafikle yedi sekiz dokuz falan dendi mi dayanamýyorum da ondan yazdým tüm bunlarý.Artýk o rakamlar bence ancak çýlgýnca bir satýþla hacimsiz bir zaman diliminde saatlik falan olur.Bu dolar grafiðinin eðimi deðiþti.Daha farklý bir açýyla hep yükselmeli.Ekonomik reailite bu.
Yer Ýmleri